Gebeliğe Hazırlık pco'lu olanlar burda toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimize Allah hayırlı evlat versin inşallah. Sende hurma ye çok iyi folikasit miş ben günde yiyorum
ayn3n canim allah hepimze nasip eder insallah o duyguyu bir vakti zamani var ki bekliyoruz allah ertwliyorsa güzellestiriyordur kafamizi ferah tutalim folik asite basliycam yarin bakalim incir kaynatip icicem bu ay ama hurmayida alayim zaten cok seviyorum ☺

hayır problem yok.33 yaşındayım hormon degerlerımde normal her gıttıgım doktor olur olır dedı hıcbısey olmadı .Aslına bakarsa pco oldugumu da sanmıyordum cunku adetlerım duzenlı hormon degerlerım normal dıger belırtıler yok sadece o ultrasonda inci gibi diziliş uyuyor bide tabı bukadar suredır gebe kalamamak.Tüp bebek tedavınde anladım pco oldugumu daha dogrusu kabullendım cunku 72tane yumurta toplandı.Bukadar toplanması normal degıl allahtan saglıklı kalıtelı 5.gun embrıyolarım var transfer beklıyorum🤲
Maşallah çok güzel Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah 🥰

ayn3n canim allah hepimze nasip eder insallah o duyguyu bir vakti zamani var ki bekliyoruz allah ertwliyorsa güzellestiriyordur kafamizi ferah tutalim folik asite basliycam yarin bakalim incir kaynatip icicem bu ay ama hurmayida alayim zaten cok seviyorum ☺
İncir bı hormonu yükseltiyor süt hormunu dikkat et bence bı çok kişi muzdarip incir den

Bugün doktora gittim ve 8 aydir gebelik icin ugrastigimizi soyledim ve muayene sonucu pco goruntusu oldugunu soyledi yumurtalarim cok ve gelismiyormus adetlerim oldukca duzenli oysaki bu gebelige engelmidir pco su olup gebe kalanlar bilgilendirebilirmi kafam cok karisti diger ay adetliyken gidicem ve yumurta gelistirici vericek sanirim bu ayda boş gecti anliycaginiz 🤷🏻‍♀️ allah geciktiriyorsa güzellestiriyordur diyelim artik 🙏🏽

Merhaba bende de pcos var ekim de 1 yıl olacaj evlenelı kılom 50 boy 162 regl hep duzenlıdır.. Eşinin değerleri nasıl baktırdınız mı baktırmadı iseniz gittiğin zaman baktırmanızı tavsıye ederım ve rahım filmi iste doktordan

Merhaba bende de pcos var ekim de 1 yıl olacaj evlenelı kılom 50 boy 162 regl hep duzenlıdır.. Eşinin değerleri nasıl baktırdınız mı baktırmadı iseniz gittiğin zaman baktırmanızı tavsıye ederım ve rahım filmi iste doktordan
canim senin kilon ideal baya esime baktirdik canim tek tarafli 3. derece varikosel var suanda spermlere bi zarari olmamis bu sekilde deneyin ve esin gebe kaldigi gibi gel ameliyat yapalim dedi doktor diger ay klomene basliycam bakalim baktin olmuyor isterim rahim filmide 3 yıldır evliyiz bizde daha bu sene bıraktîk korunmayi 8 aydir deniyoruz bakalim 🤷🏻‍♀️

Günler hiç geçmiyor daha çatlatma iğnesi olali 5 gün oldu 🤲 nolur bana da dua edin bende sizlere ediyorum hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim 🥰

canim senin kilon ideal baya esime baktirdik canim tek tarafli 3. derece varikosel var suanda spermlere bi zarari olmamis bu sekilde deneyin ve esin gebe kaldigi gibi gel ameliyat yapalim dedi doktor diger ay klomene basliycam bakalim baktin olmuyor isterim rahim filmide 3 yıldır evliyiz bizde daha bu sene bıraktîk korunmayi 8 aydir deniyoruz bakalim 🤷🏻‍♀️

Tez vakıtte guzel haberlerle gelırsın ınsallah canısı

Back
X