Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pcolu olup kurlerle adet olan weya hamile kalanlar paylasalim lutfennn
Oncelikle ben faydasini gordugum kurleri anlatayim size ewlendim en fazla bir haftalik gecikmelide olsa adet oldum sonra birden adet olmadim we bu boyle 6 ay dewam etti o arada dusunmedim ne hamilelik ne adet takildim kafama gore baktim olmuyo sinirlerim bozuldu iyice doktora gittim kan testlerinde pko pozitif cikti ultrasyona gonderdi doktorum beni sonuclarim yeni cikti gelecek ayin 5 ine doktor randewum war yurt disinda yasiyorum ondan biraz gecikmeli oluyo burda hersey neyse bu arada adet olamadigim icin cildirip yontemler aradim we hayit tohumunu buldum sadece 3 gun gunde iki kere ictim we 6 ay sonra adet oldum sukurler olsun..
Adetimin 7. Gunu sogan kurune we beraberinde hayita basladim we omrumde ilk defa 27 gun surdu adet araligim simdi adetim bitti yine hayita basladim adet olmama 10 gun kala bir hafta yine sogan kuru yapacam insallah bu ay hamile kalirim benim gibi kur yapipta hamile kalan war mi kizlar cok uzattim kusuruma bakmayin