Pcolu olupta asilamanin son gunleri yasananlar tecrubelerinizi bekliyorum

bluegirls

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
516
259
18
Kizlar asilamayla ilgili 2 gundur konulara birseyler yaziyorum ama hayalet üye gibi hissettim kendimi :halay:kizlar benim sorum pcosu olupta asilama yaptranlarin son gunlerde yasadiklari belirtileri veya benim gibi hic belirti yasamayanlar varmi neler yasadiniz 13. Gunum bugun test yaptim idrar testim negatif malesef iyice umudum kaybolduu:(( siz neler yasadiniz yazarsaniz sevinirim allak bullak oldum

Sesim geliyomuuuuuuuu yav 2 gundur neoldu bu siteye ne yazdigim konulara cevap veren var ne actigim konuya ben burda catlicam bu nedir ya

Sesim geliyomuuuuuuuu yav 2 gundur neoldu bu siteye ne yazdigim konulara cevap veren var ne actigim konuya ben burda catlicam bu nedir ya
Benim aşılamam tutmuştu ama maalesef kaybetmiştim. Ben yaklaşık 1 hafta sonra inanılmaz ateş hissettim vücudumda. Göğüs altı, kol altı ve kasıklarım yanıyordu. Ayrıca belimden bacaklarıma vuran bir ağrı vardı. 10. Günü test yaptım pozitif çıkmıştı. Hemen kan verdim 43 çıkmıştı değerim. Inşallah siz de hamilesinizdir.

Benim aşılamam tutmuştu ama maalesef kaybetmiştim. Ben yaklaşık 1 hafta sonra inanılmaz ateş hissettim vücudumda. Göğüs altı, kol altı ve kasıklarım yanıyordu. Ayrıca belimden bacaklarıma vuran bir ağrı vardı. 10. Günü test yaptım pozitif çıkmıştı. Hemen kan verdim 43 çıkmıştı değerim. Inşallah siz de hamilesinizdir.
Ben degilim galiba ya 13. Gun idrar testi negatif zaten umudum yoktu iyice kayboldu hicbir belirtim dahi yok

Benm belrtlerm btmeyen kask agrsiydi aslamadan bi kac gun snra gogus agrsi basladi sadece yarm saat suren bacak agrsi oldu 5dk suren burun tikanklgi asri gaz sancsi ve adet sanclari 12.gunumde poztfi gormstm insallah hamssndr

Ben degilim galiba ya 13. Gun idrar testi negatif zaten umudum yoktu iyice kayboldu hicbir belirtim dahi yok
Umutsuz olma canım. Her nasip vaktine esirdir. Ben de pkoluyum dört kaybım var ikisi kürtaj. Artık tüp bebeğe geçecektik son kez klomen tedavisi denedik ve çok şükür şimdi hamileyim.

Umutsuz olma canım. Her nasip vaktine esirdir. Ben de pkoluyum dört kaybım var ikisi kürtaj. Artık tüp bebeğe geçecektik son kez klomen tedavisi denedik ve çok şükür şimdi hamileyim.
Hadi ya Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin ins bende histeroskopi oldum dusuge karsi rahim genisletildi bi belirti yasamayinca ne bilim olmaz die dusunuyorum

Hadi ya Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin ins bende histeroskopi oldum dusuge karsi rahim genisletildi bi belirti yasamayinca ne bilim olmaz die dusunuyorum
Allah razı olsun canım ama dediğim gibi ümidini kesme bu ay aşılama tutmazsa gelecek ay kendiliğinden olur. Nasip her şey. Sen olumlu bak inşallah olacak. ;)

Ilk
Benm belrtlerm btmeyen kask agrsiydi aslamadan bi kac gun snra gogus agrsi basladi sadece yarm saat suren bacak agrsi oldu 5dk suren burun tikanklgi asri gaz sancsi ve adet sanclari 12.gunumde poztfi gormstm insallah hamssndr
Ilk 5 gune kadar vardi suan hic bir belirtim yok malesef galiba tutmadi benimki

Ilk

Ilk 5 gune kadar vardi suan hic bir belirtim yok malesef galiba tutmadi benimki
Cnm bende senn gbi son gunlermde dedm tutmadi kesn cnku adete yakn butn belrtlerm kayblmstu sadece adet belrtsi yasamstm oyuzden umudnu hc kaybtme Rabbim ol derse hc bsey engel olamaz icini ferah tut

Cnm bende senn gbi son gunlermde dedm tutmadi kesn cnku adete yakn butn belrtlerm kayblmstu sadece adet belrtsi yasamstm oyuzden umudnu hc kaybtme Rabbim ol derse hc bsey engel olamaz icini ferah tut
Allah razi olsun su mubarek gun artik ne yapcam bilmiyorum Rabbim bilir bizi evlatsiz birakmasin

Amin cnm Rabbim isteyen herkese hayrlsiyla nasp etsin insallah bi beta hcg yaptr 14.gunundesn sanrm varsa ckar bnada habr ver merak ettm ☺
Kuzum yaptiramadm ya heryer tatil olmus saglik ocagi poliklinkler hep tatil bitane poliklinige gittim geckme olmadan kanda bakmiyoruz dedi asilama yaptrdm 14.gun dedim o zamn senin betahcg yaptrman gerekio biz yapmioruz sadece kanda gebelige bakioz sende daha adet gunun yarinmis bakmiyoruz gecikmeyince dedi kaldim bugun

Aa aslnda bakmalari gerekiyo ben ozelde acilde yaptrmstm aslnda sen yarn sbhtan bi idrar testi yap tekrar ilk idrarnla benm oyle ckmsti

Kiz sans eseri gordum konu actigini hadi gozunaydin yaa valla hamilesin gozukuyoo gozunaydin cok sevindim senin adinaa muradina erdin at bi sevinc cigligiii darisi keske benim basima olsa pazar gunu mutlaka tekrarla iki katina ciktiysa tamamdir.bak belirtim yok die nasil tereddut ediodun demekki oda sebebiymis

Back
X