Dpo 14 ya da 16.. adetim 10 gun gecikti, bugun testim negatif. 3 farkli marka predictor, novacheck ve fortest pozitif cikti ama kan 1.2 acaba diyorum once idrar sonra kanda mi çıkar cok düşük ihtimal de olsa? Chatgpt te olabilir diyor yaşayan var mı?
Dpo 14 ya da 16.. adetim 10 gun gecikti, bugun testim negatif. 3 farkli marka predictor, novacheck ve fortest pozitif cikti ama kan 1.2 acaba diyorum once idrar sonra kanda mi çıkar cok düşük ihtimal de olsa? Chatgpt te olabilir diyor yaşayan var mı?
Yumurtlamadan sonra 14 gün sonra regl görmeniz lazım. 10 gün geciktim yazıyor ama dpo14se çok gecikmemişsiniz. Test resimleriniz varsa bakalım fikir veririz belki. Birde kaçıncı dakikada çizgi gördünüz? Kuruma falan olmadığından emin olmak lazım. İnşallah vardır
Şoyle ki bende yumurta gec olgunlaştı, cunku gecen ay 11 ekimde adet oldum sonra 1 kasima geldigimde doktorum yumurtamin normalde 15-16mm olmasi gerekiyordu ama 10 mm olmus henuz dedi. 10 mm olan yumurtam tahmini 6-8kasimda catladi onu da akıntımdan anladim catladigini. 15kasimda doktor bakti zaten yumurta çatlamış demisti. Normalde 11 kasimda adet olmam gerekiyordu 22 kasim hala tık yok. Dün kan negatif. Cuma cumartesi 3 marka erken test pozitiif. Bugun sabah pembe akıntı geldi
Yumurtlamadan sonra 14 gün sonra regl görmeniz lazım. 10 gün geciktim yazıyor ama dpo14se çok gecikmemişsiniz. Test resimleriniz varsa bakalım fikir veririz belki. Birde kaçıncı dakikada çizgi gördünüz? Kuruma falan olmadığından emin olmak lazım. İnşallah vardır
En mantıklısı laboratuvar ya da cihaz hatası olması gibime geliyor çünkü kana çıkmadan idrara çıkmazmış belki başka bir yerde kan verebilirsiniz inşallah hamilesinizdir