- 21 Nisan 2019
- 33
- 6
- 6
- 29
Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama hem biraz içimi dökmek hem de belki tavsiye alabilirim diye düşündüm
23 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 10 yıldır pcosla beraberim... hep çok zayıf bir insandım insanlar benle belin kirilacak diye dalga geçerdi.. ne zaman ki evlendim , işten ayrıldım dugun stresi vs geçti rahata erdim bi anda kilo almaya başladım. Şuan 80 kilodayim.. vucudum çatlaklar içinde. Doktorum kilo vermeden gebelik düşünme diyor haklı olarak.. en son temmuz ayında adet oldum bir daha olmadım. Diyetisyene başvurdum ama bir ayda 2.900 kg verebildim onunla. Artık bir bebegim olsun istiyorum bircok insan gibi. Adet olamadıkca stres yapıp sürekli eşime çatıyorum
Allah razı olsun sesini bile cıkarmıyor ama yinede vicdan azabı cekiyorum. Pcos olup kilo veren arkadaşlar neler yaptiniz( yanlış anlasilmasin diyet listesi istemiyorum) ama daha cok nelerden uzak durdunuz , hangi besinleri tukettiniz ya da tuketmediniz , ekstra kullandiginiz bir destekleyici oldu mu bunu merak ediyorum. Bir suredir afedersiniz akıntım var , hic gecmiyor. Beyaz ya da seffaf sekilde. Hatta gecen gun cok afedersiniz otururken altıma kacırdım sandim ilk defa boyle bir sey oldu tuvalete gittigimde su geldigini gordum ic camasirim baya bir islanmisti ( afedersiniz..) ne adet belirtisi var ne hamilelik.
kaldim arada...