Pcos doğum kontrol hapı

heidilique

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
70
11
3
24
Arkadaşlar ilk regl olduğum günden beri reglerim çok düzensiz neredeyse iki yıldır da evliyim ve bebek istiyoruz Allah’ın izniyle. Pcos var hiçbir tedavi görmedim sadece combinol kullandım bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Aşılama yapmayı düşünüyoruz ama onun haricinde doğum kontrol hapı kullanıp gebe kalan var mı aranızda

Gören yok mu

Dogum kontrolleri bırak cocuk isterken onu kullanmak sadece daha cok durumu ilerletir. Ergenlikten şimdiye kadar pkoluyum evlilik öncesi ve sonrası dahil 5 bucuk yıl kullandım. Sadece kimyasal gebelik oldu. Lütfen inositol kullan kilo varsa ver. Yumurtalıkları çalıştırmak için bol su. Ve yürüyüş yap. Omega3 tüket hatta takviye al. B12 omega3 dvitamin.

Tuzsuz çiğ kuruyemiş ye ceviz fındık. Eşin de aynı şekilde sağlıklı beslensin kilo varsa versin sigara felan bırakın.

Pko da çatlatma tedavisi, aşılama en son tüp bebek olarak gidiyor aşama aşama deneniyor. İki yıl olmuş normalde 6 ay içinde olmuyosa doktorlar tedavi uyguluyorlar. Haplarla yumurtalıkları uyararak iğnelerle vs.

Bende de pkos var malesef adetlerim hep ara kanama şeklinde oluyor 1 ay sürüyor hatta daha fazla inositol kullandım sadece bir kere normal adet geçirdim hala daha da kullanıyorum ben de Bebek istiyorum aşılama yapacağız bu yüzden pkos beni hep geriletiyor bundan dolayı doktorum Yasmin adında bir doğum kontrol hapı yazdı 21 gün düzenli olarak kullan dedi bakalım işe yarayacak mı ben de şimdi kullanmaya başladım inşallah işe yarar isteyen herkesin Bebek hayali gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…