• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pcos duphaston

Hadi inşallah sen kalırsın sonra bizde kalırız inşallah ben bugun kan verdim hastanede eve geldim adet oldum 🤣🤣🤣🤣duramadım vereyim dedim ama sonu hüsran 🤣🤣🤣
Ahahahahha😂 bende o yüzden vermiyorum valla. Her seferinde kan veriyorum çubuk test yapıyorum bu sefer inat ettm yapmıycam. İnşallah bu sefer olmuştur

kızlar selam
ben son reglimi 18 ocakta oldum. 3 martta doktora gittim beta bakıldı negatif geldi. 11 martta duphaston başladım. biteli 10 gün oldu 10 gündür kasık ağrım var ama regl olamadım. daha önce duphaston kullandım ilaç bitince 3 gün içinde regl olurdum. bu kez gebelik olabilir mi acaba? ayın 27 sinde tekrar gittim doktora 1 hafta daha bekle dedi hiçbir şey yapmadı. benzer bir durum yaşayan var mı?

Bende regl gecikmesi yaşadım bu ay duohaston içtim ilk gün regl olmaya başladım devam etmedim olunca siz yinede bir test yapın çünkü gebelik varsa tutunmayada yardımcı oluyor

bende normalde ilaç biter 3 gün içinde regl olurdum ama çok uzadı bu sefer yarın 12. gün
oluyor sabah beta vereceğim sağlık ocağında umarım vardır
Kizlar günde kaç kez içiyorsunuz ve kutu bitene kadar devam mi ediyorsunuz.

Benim kürtaj sonrası ilk adetim ancak ama lekelenme yaşıyorum 5 gündür regl gelmiyor. Kullansam regl olmaya yardımcı olur mu acaba ?

Back
X