Pcos gebelik

tugbaycl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
18
5
6
24
Pcos normal yolla hamile kaldım 6 haftalık gebeyim şuan Nelere dikkat etmeliyim pcos olduğum için korkuyorum Duanıza ve yardımınıza ihtiyacım var Korkuyorum düşükden kaybetmekten

Bir arkadaşım pcoslu aşılama oldu şuan hamile doktoru ilaç vermişti düşük riskini azaltmak için doktorunuzla görüşün dilerseniz

Pcos normal yolla hamile kaldım 6 haftalık gebeyim şuan Nelere dikkat etmeliyim pcos olduğum için korkuyorum Duanıza ve yardımınıza ihtiyacım var Korkuyorum düşükden kaybetmekten
yumurta gününüüzü nasıl hesapladınız pcosta ben tutturamıyorum büyüyüp çatlamıyopr

Merhaba arkadaşlar bende hafif Pcos var ama sağ yumurtalığımda 3 mm kist var gebe kalmayı kolaylaştırmak için doktor bana PIKASSOS diye bi ilaç önerdi aranızda kullanan var mı acaba ?

Pcoslu olduğun için ayrı bir ilaç verilmiyor canım sıkıntı etme hamilesin bunun keyfini çıkar

Back
X