PCOs görümlü yumurtalık

sinemmmmm00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2021
57
111
8
26
Kızlar bugün hastaneye gittim doktor ultrason ile baktı yumurtalıklarımda pcos görüntüsü var dedi 2.3 da kan tahlilim çıkacak sizce kötü mü

Kızlar bugün hastaneye gittim doktor ultrason ile baktı yumurtalıklarımda pcos görüntüsü var dedi 2.3 da kan tahlilim çıkacak sizce kötü mü
Sonuçların nasıl çıktı? Hemen olumsuzluğa kapılma pko olup hemen hamile kalan da var hicbir sorunu olmayıp tüp bebek bile tutmayanlar var bu işlerde psikoloji çok önemli bende pko ile hamile kaldım imkansız değil

Doktor o kadar ilgisizdi ki yani anlatamam ya nasıl böyle ilgisiz insanlar ile karşılaşıyorum anlam veremedim gittim sonuç almaya beta hgc ben hep yaptığının içn 1.2 çıkardı bunda tahlilde 2 çıktı yanı küçücük bir örnek bunu herkes bilir yumurtlamayı ne ile ogrenırız ovulasyon testi ile dimi en basit herkezin bilgini bende adetlerim düzensiz olduğu icin bir kez de doktora sorayım dedim sormaz olaydım bende bilemem düzensiz olduğu icin bilinmez dedi ovyasyob testi al vs söyle yap şunu yap şunu değerlendir bile demedi ya gıcık adam

Daha sonra asıl şikayetim akıntım olmasıydı tahlili öğrenmeye tekrar gittiğimde birsey yok diyip benı geçiştirdi tam kapıdan çıkarken dedim ilaç vs yazmıcaköjsınız akıntı sıkayeti icin gelmiştim ben v falan dedim sonra ilaç yazdı ama almadım daha güvenmiyorum eczacıya sordum bi tane fitil bi tane de hap yazmış almayı düşünmüyorum 😒😒😒😒

Back
X