Fazla kilo yumurta çatlatmasına engel oluyor, spor, sağlıklı yaşam tarzı + kilo ver gerisi kendiliğinden gelir inşallah , pcos gebeliğe engel değil bende pcos’um. Tecrübe konuşuyorMerhaba 2 yıllık evliyim ve 3-4 aydır korunmuyorum evlendikten birkaç ay sonra kilo aldım bir anda 65 kilodan 75 çıktm sonra adetlerim düzensiz olmaya başladı. Ve kilo 84 oldu Çocuk düşünmediğim için çok üstüne düşmedim ama bir ara özele gittim genel muane için kilo almışsın ondan düzensiz dedi. Daha sonra geçen hafta devlet hastanesine gittim ve doktor pcos olarak girdi hastalığı bu durumu yaşayan var mı acaba nasıl ilerlemem gerek şuan ek vitaminleri ve glifor kullanıyorum bilgi verir misiniz lütfen hamile kalan özellikle ??
Peki herhangi bir önerin var mı kolay kilo verebilmem içinFazla kilo yumurta çatlatmasına engel oluyor, spor, sağlıklı yaşam tarzı + kilo ver gerisi kendiliğinden gelir inşallah , pcos gebeliğe engel değil bende pcos’um. Tecrübe konuşuyor
Evet bende takviye vitaminler kullanıyorum şuan peki başka bir yol denediniz mi yani ekstra olarakBende pcos ve diyabet hastasıyım takviye kullanınca hamile kaldım
Anladım . Yani biz yeni yeni korunmayı bıraktık 4 ay olacak nerdeyse normal mi peki bu süreCanım ben ikinciye hamileyim ve hem pcos hem troit var kilom da 77 falandı ve buna engel değil inanki şuan 2 aylık hamileyim
Fazla kilo yumurta çatlatmasına engel oluyor, spor, sağlıklı yaşam tarzı + kilo ver gerisi kendiliğinden gelir inşallah , pcos gebeliğe engel değil bende pcos’um. Tecrübe konuşuyor
Anladım çok teşekkür ederim hepinize de iyi ki varsınız biraz moral oldu psikolojikmen kendimi çok yıprattım 4 ay da nasıl olmaz diyeblueistanbul arkadaşıma tamamen katılıyorum bende pcosum ve kilo verdim sağlıklı yaşam sporla şuan ikizlere hamileyim sen ani kilo alımıyla pcos etkisini vücudunda arttırmışsın canım.
PCOS’ta kilo verme ipuçlarıPeki herhangi bir önerin var mı kolay kilo verebilmem için
Bende ikizlere hamileyimblueistanbul arkadaşıma tamamen katılıyorum bende pcosum ve kilo verdim sağlıklı yaşam sporla şuan ikizlere hamileyim sen ani kilo alımıyla pcos etkisini vücudunda arttırmışsın canım.
Tabiki çok normal birde açıkçası beklenti içinde oldukça geçikiyor olması kimi tanıdıysam bu bir gerçekAnladım . Yani biz yeni yeni korunmayı bıraktık 4 ay olacak nerdeyse normal mi peki bu süre
Çok sağolunTabiki çok normal birde açıkçası beklenti içinde oldukça geçikiyor olması kimi tanıdıysam bu bir gerçek
Harika teşekkür ediyorumPCOS’ta kilo verme ipuçları
Bunlar benim yaptıklarım
- Şeker & paketli gıda →
- Sebze, protein, lif →
- Haftada 150 dk yürüyüş/yüzme + 2 gün ağırlık
- Düzenli uyku
stres kontrolü - %5 kilo kaybı bile çok fark yaratır
- Sigara içme
Kaç gün geciktiniz ki?Bugün beta testi verdim 9,43 çıktı sizce hamile miyim
Gecikme yok 3 gün var daha adeteKaç gün geciktiniz ki?
Ozaman adet tarihinden 7 gün sonra tekrar test yapin.Gecikme yok 3 gün var daha adete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?