PCOS HAMİLELİK

sedefnurTuran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
5
4
1
26
Merhaba kızlar 26 yaşındayım 2 yıllık evliyim PCOSluyum iki yıl doğum kontrol hapı kullandım martta korunmayı bıraktım nisanda adet oldum haziran a kadar adet olmadım negatif çıkınca doktor kontrolü ile tarlusal ile haziran 4-8 arası adet oldum ek olarak poliversin kullandım 11 temmuzda doktora gittim gebelik yok bekleyelim dedi bugün 1 ağustos test yaptım tek çizgi göğüslerimde hassasiyet ve tek taraflı sol kasık ağrım var geç döllenme olabilir mi ne yapmam gerekli yardımcı olur msnz BENİM GİBİ BU SÜREÇLERDEN GEÇEN VAR MI

Ben 24 yaşında 3.5 senedir evliyim evlendikten 8 ah sonra adetlerim düzensizleşimce öğrendim pcos olduğunu. Doktorum iki kere çatlatma iğnesi denedi olmadı turmadı rahim filmi çekti rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım geç döllenmeydi doktorum adet tarihimi değiştirmişti. Çok şükür doğum yaptım 18 ay oldu derken 26 temmuzda tekrar hamile olduğunu öğrendim. Ben en son 18 haziranda adet gördüm 26 temmuzda gelmeyince artık test yaptım ve silik çizgi gördüm kan testi verdim 25 çıktı. 18 temmuzda şüpheli ilişki diye işaretlemişim meğer ben döngümün 31. Gününde yumurtlama yaşamışım. Döllenmeden 8 gün sonra yani 26 Temmuz beta hcg 25 çıkmıştı. Yani bu pcos ta her an herşey gerçekten olabiliyor ne kadar geç döllenme olmuş daha doktora gitmedim çarşamba günü değerim 204 tü gitsem de bana 10 gün sonra gel dicek. Yani şuan 6 haftalık falan olmam gerekirken 4 haftalığım bu iller çok karışık ve kafa yorucu gerçekten

Öcelikle tebrik ederim canım geç döllenme çok normal bir durum bizim gibi pcos da . Senin ne güzel bir evladın da var allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim regl de düzensiz senin nasıldı ? haftaya kan vermeyi düşünüyorum ben

Teşekkür ederim canım. Şöyle söyliyim kendimi bildim bileki hiç düzenli adetim olmadı 30-36 arası geliyordu hep evlendikten 8 ay sonra 1 ay 40. Günü diğer ay 50. Günü gördü ben o zaman gittim doktora pcos tanısı koydu ilaç kullandım düzene girdi gibi oldu duphaston kullandım sonra doğumdan sonra tam düzene girmişti 34 demeden oluyodum 3 ay tekrar bozuldu 4. Ay hamile olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…