Arkadaşlar merhaba.22 Mayıs gününde prezervatif ile korunarak ilişkim oldu.Sadece bir kere prezervatif ile içime boşaldı sevgilim,onda da prezervatifi kontrol ettik hiçbir delik vs yoktu.Sonra Ben 28 mayısta adet oldum.Daha sonra reglimin son günü 6.günü falandı artık kanamam gelmiyordu yine birlikte olduk.Bunda da prezervatifle korunduk ve prezervatif takılıyken hiçbir şekilde içime boşalmadı hissettiği an Hemen geri çekildi,dışarıda prezervatife boşaldı.Benim daha sonra işte 15.gün falan yumurtlama günümdü sanırım hafif kan geldi akıntı ile birlikte.Bu ay reglim 27-28inde olması gerekiyordu ama hala olmadım.Pcos hastasıyım başlıkta da söylediğim gibi.Birkaç senedir reglim düzene girmiş durumda.Ergenlik yıllarımda çok düzensizdi. Ama son yıllarda düzenli oluyorum çok gecikmiyor.Sadece bu aralar kilo aldım.Düzensiz besleniyorum.Bu olaydan birkaç ay öncede ara ara rahmime ağrı girdiğini hissediyordum.O dönem henüz ilişkim olmamıştı.Kistlerle mi alakalıdır anlamadım açıkçası.Hamile olduğumu düşünmüyorum ama insan yine de korkuyor.Sizce ne yapmalıyım? Bir haftadır sürekli egzersiz yapıyorum,üç dört gündür adaçayı içiyorum,bir kere maydonoz suyu içtim tadı çok kötüydü ve hala regl olamadım.Ara ara rahmimde sızı hissediyorum göğüslerim ara ara hassaslaşıyor.Regl öncesi olan akıntı geliyor ama regl yok.Bu ay çok stres yapacağım olaylar da yaşadım o da etken olabilir diye düşünüyorum.Siz ne diyorsunuz?