Pcos için takviye

Pcosum hangi takviyeyi önerirsiniz

• Gynopol

OY: 2 100,0%
  • Prowomen

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
Başka kullanıp memnun kaldığınız varsa yazabilirsiniz
Ben aspir seti mucize doğadan alıp fayda görmüştüm adet duzensizligi için almıştım ben içinde adet olmuştum tavsiye ederim instada siteleri var ayriyeten c life macuna yeni başladım bu adette.takviye olarakta magnezyum,OMEGA3,d vitamini,arı sütü polen,krom pkolinat,alfa lipoik asit ben inofolic combi kullanıyorum bunlar birde doktor mfk baya ünlü işinde iyi belki duymustursun pcoslular için takviyeler paylaşmıştı onlardan bı kaçını kullanıyorum burayada fotosunu ekleyim birde insülin direncinize baktırın çoğu pcosun insülin direnci oluyo benim var glifor kullanıyorum birde troidlerinizs baktırın pcosda troid sorunuda oluyor bende troidlerde sorun yoktu prolaktin yüksekliğine önemli yüksekse doktor ilacını verecekrir çünkü prolaktin yüksekliği demek adet olamama yunurtlama olmaması demek benim normal seviyede

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-08-18-23-55-01_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 75
Takviye ararken tekrar hamile olduğumu öğrendim umarım gerek kalmaz bunlara bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…