Arkadaşlar ben polikistik over sendromu hastasıyım ve 1.5 yıldır hamile kalamıyordum. Fakat salı günü sürpriz bir şekilde yaptığım idrar testinden hamile olduğumu öğrendim hemen gittim kan testi verdim 60,9 çıktı perşembe testi tekrarladım bu sefer 111 olmuş doktor 15 gün sonra gel keseye bakacağız ayrıca folik asit e başla dedi. Şimdi bu değerlerin artmaması ya da kese görülmemesi ihtimali kaç? Pcos yüzünden düşük yaşamaktan ya da kalp atışlarını duyamamaktan keseyi görememekten korkuyorum. Var mı Pcos ile tedavisiz hamile kalıp sağlıkla kucağına alan.
Arkadaşlar ben polikistik over sendromu hastasıyım ve 1.5 yıldır hamile kalamıyordum. Fakat salı günü sürpriz bir şekilde yaptığım idrar testinden hamile olduğumu öğrendim hemen gittim kan testi verdim 60,9 çıktı perşembe testi tekrarladım bu sefer 111 olmuş doktor 15 gün sonra gel keseye bakacağız ayrıca folik asit e başla dedi. Şimdi bu değerlerin artmaması ya da kese görülmemesi ihtimali kaç? Pcos yüzünden düşük yaşamaktan ya da kalp atışlarını duyamamaktan keseyi görememekten korkuyorum. Var mı Pcos ile tedavisiz hamile kalıp sağlıkla kucağına alan.
Bende pkosluyum cnm hamileligimde hic sorun yasamadim cok sukur 1 hafta icinde dogurucam artik son gunlerim hayirli olsun ilaclarini duzenli kullan yemenede dikkat et yeterli
Bende pko var ilk hamileligim düşük oldu bir sene sonra yeniden hamile kaldım şükür o sağlıklı oldu ve doğdu kızım 3 ay sonrasida da tekrar hamile kaldım şükür oda sağlıklı ilerledi ve oğlum doğdu merak etme rabbim sanada verir sağlıklı evlatlar inşallah
klomen adetin 3 cu gununden itibaren 5 gun boyunca kullanman gereken bir hap.
Arkadas onu kullanmis. Bende pkoluyum. Tedavisiz bir kez hamile kaldim, fakat dusukle sonuclandi.
Klomeni iki ay kullanarak suan hamileyim. Benim bildigim kadariyla folik asite hamile olmayi dusundugun andan kullanman lazim, hamileligin ucuncu ayina kadar.
Hakkinda hayirlisi olsun canim, Allah butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah.
klomen adetin 3 cu gununden itibaren 5 gun boyunca kullanman gereken bir hap.
Arkadas onu kullanmis. Bende pkoluyum. Tedavisiz bir kez hamile kaldim, fakat dusukle sonuclandi.
Klomeni iki ay kullanarak suan hamileyim. Benim bildigim kadariyla folik asite hamile olmayi dusundugun andan kullanman lazim, hamileligin ucuncu ayina kadar.
Hakkinda hayirlisi olsun canim, Allah butun isteyenlere evlat nasip etsin insallah.
Benim bir düşüğüm bir de bozulmuş gebeliğim var . İki sefer hüsran ile bitti sevincim. Bu ay yirmi gün adetim geçti. Neyse uzatmayayım adet oldum üç gün oldu biteli bugün yumurta takibi için gittik pco çıktı bende.Adetin iki yada üçüncü günü gel tedaviye başlayalım dedi. Bu arada adetten önce inofolic başlamıştık günde iki tane. Kilomda 71 onu da bu ay kilo aldım uzun zamandır 67kgidim bu arada boyum 162cm
Klomen kullandım folıc asit kullandm eşimdede hareket yavaşlılıgı var hamile değilim artık aşılamaya kaldı doktor sigarayı bırakmazsa eşin cocuk sahibi olamazsnz dedi bende bıraktım tedaviyi falan eşim çünkü sigarayı bırakmaz asla
Benim bir düşüğüm bir de bozulmuş gebeliğim var . İki sefer hüsran ile bitti sevincim. Bu ay yirmi gün adetim geçti. Neyse uzatmayayım adet oldum üç gün oldu biteli bugün yumurta takibi için gittik pco çıktı bende.Adetin iki yada üçüncü günü gel tedaviye başlayalım dedi. Bu arada adetten önce inofolic başlamıştık günde iki tane. Kilomda 71 onu da bu ay kilo aldım uzun zamandır 67kgidim bu arada boyum 162cm
Bizdeki skinti yumurtalarin cok oldugundan dolayi hic biri dollenecek kadar buyuyememesi.
Ozelliklede biraz kilo almaya baslayinca adet gunumuz bile gecikebiliyor. Bu yuzden kilo almamaya cok dikkat etmemiz lazim. Tedaviye baslamani tavsiye ederim. Iki ay icinde hamile kalabildim. Bundan onceki tedavisiz dusugumle arada bir yil var. Her ay adet olan biriyim, ama her an husran yasamakta zor. Polikistik over oldugumu hamile kalmadan hemen once ogrendim. Bilseydim daha erken baslardim clomen kullanmaya.