Pcos klomen 16mm yumurta

Biranneadayi2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
1.124
368
38
28
Kızlar klomene 5. gun basladim. 12. Gun ultrasonda kontrole gittigimde doktor sagda 16 mm, solda 11 ve 12 mm yumurta oldugunu soyledi. Rahim kalinligi 6.9 mm. Olumlu sonuc vermis ilaca yumurtalarin dedi, daha kontrole cagirmadi catlatma ignesi de vermeyecek. İliski takvimi verdi. 17 gun sonra yani donemin 29 Gunu yada bat gecince test yap dedi cok olumlu konustu ama benzer buyuklukte olan hamile kalan var mi?
Pcos var

İnşallah güzel sonuc alirsin🌸 benim klomen olan ay reglim erken geldi, pcostan dolayi 32 gunde oluyordum 28 gunde geldi yumurtlama vaktinde oldugu icin sanirim.
Bu ay da kullanamadim antibiyotik aldigim icin ara verdim
Ben de geçen ay kliman kullanıp sonuç alamayanlardanim, ne zamandır deniyorsunuz acaba kendimi yalnız hissediyorum 😔

Ben de geçen ay kliman kullanıp sonuç alamayanlardanim, ne zamandır deniyorsunuz acaba kendimi yalnız hissediyorum 😔
Yalniz hissetme🌸Ekimden beri deniyoruz biz, pcos insulin direnci ve tiroid var, fazla kilom var. Diyet yapiyorum takviye ve ilaclar aliyorum. Korunmasiz iliskilerden sonra regl duzenim bozuldu, kist vs oldu. Nisanda klomen kullandım, aslinda uc ay ust uste deneyecektik doktor oyle demisti ama bu ay crp 40 çıkınca antibiyotik aldim regli gunlerime denk geldi, bu ay ara verdim. Ama cok sukur yumurtlama oncesi crp normale indi. Ovulasyon testimde koyulasiyor ilacin etkisi devam ediyor belki, umutluyum her ay oldugu gibi🌸

Yalniz hissetme🌸Ekimden beri deniyoruz biz, pcos insulin direnci ve tiroid var, fazla kilom var. Diyet yapiyorum takviye ve ilaclar aliyorum. Korunmasiz iliskilerden sonra regl duzenim bozuldu, kist vs oldu. Nisanda klomen kullandım, aslinda uc ay ust uste deneyecektik doktor oyle demisti ama bu ay crp 40 çıkınca antibiyotik aldim regli gunlerime denk geldi, bu ay ara verdim. Ama cok sukur yumurtlama oncesi crp normale indi. Ovulasyon testimde koyulasiyor ilacin etkisi devam ediyor belki, umutluyum her ay oldugu gibi🌸
Ben de bekliyorum inşallah bu ay olur artık 😔

Back
X