• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS´lu arkadaslar bi bakarmisiniz ???

mihriban ben de 1 temmuzda başlıyorum iğnelere pko dan şüphelendi doktorum. bol sıvı iç dedi. bi de yumurta süt falan. napalım sıcakta zor olacak ama yicez artık. kaç yaşındasın cnm?? bben 31 e girecem

ayy ayni gun basliyoruz kaydirigubbakcemile3 Yumurta,sut hmmm iyi tamam . Evet ya sicakta beni korkutuyor...

Istanbulda havalar nasil acaba,baskinmi kizlar istanbulun havasi,birde kapaliyim ben .. Vaah napacaksam,ben hotele kapanipta kalamam gezmek isterim yani,artik serinlikte gezerim. :uhm:

merhaba canım
bende 225 dozla basladım sonra 150 ye dustu
çok hafıf ohss oldum doktorum ıptal ettı transferi adet oldum şimdi 2.cı adetı beklıyorum dondurulmus embrıyolarım var transferım olucak bakalım hayırlısı

Hmm anladim canim,gecmis olsun insallah hakkiinda hayirlisi olur.. Olsun sonucta bizim sagligimiz hepsinden herseyden onemli.. INsallah donmus beislerin sana SIMSIKI tutunurlar.. Amin :1hug: Peki birsey soracagim canim ya... OHSS olduguna nasil karar veriliyor?? Nderden anlasilir yani ,birde E2 limiti nedir biliyormusun???? :uhm:

Ha ,bu arada... Yasim 25 .. Ama temmuzun 1'de yani tedaviye basladigim gun,26 diycem... Insallah dogum gunum bana ugurlu gelir kizlar... :))

Back
X