Pcos olabilirim miyim

naznazliymis

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
18
4
6
22
Merhaba arkadaslar geçen video izlerken pcos ile ilgili videonun yorumlarında birinin sirt göğüs ve omuz sivilceleri pcos belirtisi demişti suphelendim bazı dönemler buralarımda çok sivilcem cikiyor akneye yatkın bi cildim var ama sacimda az da olsa dökülme var diğer belirtileri kendimle bağdaştıramadım kilo sorunum yok aksine zayıfım reglm düzenli gecikme sorunu falanda yaşamadım kıllanma sorunuda yaşamadım hic pcos olabilir miyim?

Selam,herkeste aynı belirtiler olmuyor bende de kilo kıllanma sivilce hiçbirşey yoktu adetim günü gününeydi,sadece cok ağrılı geçiyor diye gitmiştim doktora pcos demişti.Yani kadın doğuma gidip amh ına baktırıp muayene olursan kesin cevap alırsın 😊

Selam,herkeste aynı belirtiler olmuyor bende de kilo kıllanma sivilce hiçbirşey yoktu adetim günü gününeydi,sadece cok ağrılı geçiyor diye gitmiştim doktora pcos demişti.Yani kadın doğuma gidip amh ına baktırıp muayene olursan kesin cevap alırsın 😊
Teşekkür ederim benim sadece ilk gün ağrım oluyor sizin bütün regl boyunca mı oluyordu

size tavsiyem mutlaka doktora görünün, çene altımda çıkan tüylenmeler ve adet düzensizliğimle anladım küçükken 12-13 yaşlarındayken ,doktor regl düzensizliği 18 e kadar normal diyordu ama bazen 3-4 ay gelmezdi hafif kilolu bi çocuktum. büyüdükçe araştırdıkça anladım pcos olduğumu. Nişanlandıktan sonra evlenene kadar düzene sokayım dedim doktorun yazdığı kadım doğum ilacına başladım. Evlendim 8 ay oldu hormonların daha değişik oldu. Şuan içmiyorum ilacı doktor kilo vermezsen pcos geçmez dedi.

size tavsiyem mutlaka doktora görünün, çene altımda çıkan tüylenmeler ve adet düzensizliğimle anladım küçükken 12-13 yaşlarındayken ,doktor regl düzensizliği 18 e kadar normal diyordu ama bazen 3-4 ay gelmezdi hafif kilolu bi çocuktum. büyüdükçe araştırdıkça anladım pcos olduğumu. Nişanlandıktan sonra evlenene kadar düzene sokayım dedim doktorun yazdığı kadım doğum ilacına başladım. Evlendim 8 ay oldu hormonların daha değişik oldu. Şuan içmiyorum ilacı doktor kilo vermezsen pcos geçmez dedi.
Her doktorun her söylediğime de inanmamak lazım,ben 21-22 yaşlarımdayken 50 kiloydum ve pcos vardı , su an 27 yasımdayım 67 kilo oldum 6-7 ay önce muayene olduğumda pcos yok demişti doktor yani düzelebiliyor 😊

Ama bende ne adet düzensizliği ne tuylenme ne kilo var çok zayıfım adetimi günü gunune oluyorum ve tuylenme sorunum yok sadece sivilce sorunu yaşıyorum

Back
X