Pcos olup hamile kalan var mı ?

hergunuzgunum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
22
4
1
27
Merhaba arkadaşlar,
Amh değerim 6.3 pcosum ve ilaçsız adet olamıyorum, doktor yumurtalıklarında tembellik var dedi hsg istedi sonrasında ilaç ile tedaviye başlayacağım, bu süreci yaşayanlar destek olabilir mi rica etsem ?

Merhaba arkadaşlar,
Amh değerim 6.3 pcosum ve ilaçsız adet olamıyorum, doktor yumurtalıklarında tembellik var dedi hsg istedi sonrasında ilaç ile tedaviye başlayacağım, bu süreci yaşayanlar destek olabilir mi rica etsem ?
Merhaba amh 7.88 ileri derecede pkos vardı yumurtalarım büyüyordu catlamiyordu ilk asilamada hamile kaldım. Ama şimdi sorsalar aşılama değilde sadece çatlatma iğnesi vuruldum veya ilaç tedavisi olurdum. Hsg cektirmenizde de fayda var. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 🙃

Merhaba amh 7.88 ileri derecede pkos vardı yumurtalarım büyüyordu catlamiyordu ilk asilamada hamile kaldım. Ama şimdi sorsalar aşılama değilde sadece çatlatma iğnesi vuruldum veya ilaç tedavisi olurdum. Hsg cektirmenizde de fayda var. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız 🙃
Adınıza çok sevindim, sağlıkla alın bebeğinizi 💕 ben ilaçsız kesinlikle adet olamıyorum birde rahmim tersmiş doktor normal dedi ama korkuyorum çok ağladım

Adınıza çok sevindim, sağlıkla alın bebeğinizi 💕 ben ilaçsız kesinlikle adet olamıyorum birde rahmim tersmiş doktor normal dedi ama korkuyorum çok ağladım
Hiiiç korkma hiç üzülme stres çok etkiliyor. Benimde rahmim yamukmuş bebeğin olmaz senin düşer dediler hsg de tüplerim tıkanık çıktı. Şimdi üçüzlere hamileyim. Beslenmene dikkat etmelisin bu süreçte

Mesajınızı okurken ağlıyorum şu an, Allahım bana da bu duyguyu yaşatsın inşallah, kilo problemim yok zayıfım ama yine de tatlı vs kestim her şeyi yaban mersini, ceviz gibi yoğurtla karıştırılıp yiyebileceğim şeyler tüketiyorum bir de doktor profolmix denilen bir vitamin verdi, onu kullanıyorum, sizin süreciniz tam olarak nasıl geçti biraz detaylı anlatabilme şansınız var mıdır rica etsem tecrübelerinize ihtiyacım var 💕

Back
X