Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum ben pcosum bundan kaynaklı Lh hormonum yüksek ve ovuslasyın testinde hep pik oluyor. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu
Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum ben pcosum bundan kaynaklı Lh hormonum yüksek ve ovuslasyın testinde hep pik oluyor. Benim gibi olup hamile kalan oldu mu
Bende de var ben hiç ovulasyon testi kullanmadım pcoslularda doğru sonuç vermeyebiliyor. Doktorumda bu şekilde söylemişti en iyisi ultrasonla yumurta takibi
Bende de var ben hiç ovulasyon testi kullanmadım pcoslularda doğru sonuç vermeyebiliyor. Doktorumda bu şekilde söylemişti en iyisi ultrasonla yumurta takibi
Benim adetlerim çok düzenliydi hatta o kadar düzenliydi ki adet olcağım gün kalkar ilk idrarımdan sonra direkt kanamam gelirdi. Sadece 2 kilo aldığım bir dönem oldu o zaman 2 ay kadar adetimde düzensizlik oldu hemen doktora gittim zayıflamamı söyledi kilo verdim tekrar eski haline geri döndü. Şu an 16 haftalık hamileyim femara ve çatlatma iğnesi kullanarak hamile kaldım