Pcos olup hamile kalanlar

Banada aynısını dedi göbek bölgeni erit dedi.Peki ilk çocuğunda da mı pcos vardı
Yok canım adetlerim düzenliydi yani muayene olmamıştım doktora bekarken varsada ben bilmiyordum ama doğum yaptıktan sonra pcos var dedi doktor ve yasmin kullanmaya başladım yoksa adet olamıyordum.

Merhaba iyi günler ergenlik döneminden beri pcosum o zamanlar düzenli adet dönemim yoktu 3 senelik evliyim ama 3 aydır bebek düşünüyoruz 2 aydır düzenli bir şekilde adet oluyorum benim gibi olup doğal yolla hamile kalan var mı
Kızlar hepinize umut olsun diye yazıyorum bende ilk adet dönemimden beri düzensiz adet gören ileri derece semptomlarını yaşayan pcosluyum hatta ilk adetten bir kaç sene sonrası ilaçsız adet göremez duruma gelmiştim. Oldum olası da kiloluydum zaten. Tabi bekarken çok umursamıyorum. Ama evlenince çocuk istedik eşimle ikimiz birkaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi "senin çocuğun olmaz anca tüp bebek" yıkıldım resmen sonra arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora başladım bana hemen kilo vermelisin dedi 1 buçuk ayda 14 kilo verdim daha önce hiçbir doktorun istemediği rahim fimini cektirmemi istedi ve iki tupumunde tikali olduğu ortaya çıktı fakat işlem sırasında ikisi de açıldı şükürler olsun. Rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim. Evliligimizin 3. yılında nasip etti Allah'ım. Rabbim sabırla bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

Kızlar hepinize umut olsun diye yazıyorum bende ilk adet dönemimden beri düzensiz adet gören ileri derece semptomlarını yaşayan pcosluyum hatta ilk adetten bir kaç sene sonrası ilaçsız adet göremez duruma gelmiştim. Oldum olası da kiloluydum zaten. Tabi bekarken çok umursamıyorum. Ama evlenince çocuk istedik eşimle ikimiz birkaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi "senin çocuğun olmaz anca tüp bebek" yıkıldım resmen sonra arkadaşımın tavsiyesi ile başka bir doktora başladım bana hemen kilo vermelisin dedi 1 buçuk ayda 14 kilo verdim daha önce hiçbir doktorun istemediği rahim fimini cektirmemi istedi ve iki tupumunde tikali olduğu ortaya çıktı fakat işlem sırasında ikisi de açıldı şükürler olsun. Rahim filminden 1 ay sonra hamile kaldım şuan 4 aylık hamileyim. Evliligimizin 3. yılında nasip etti Allah'ım. Rabbim sabırla bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Rahim filmi bende çekilmek istiyorum ama korkuyorum biraz 🥹

Bende geçen ay yumurtalığım oluştu doktora gittim çatlatma iğnesi vermedi yumurtlama testiyle takip yapıyordum dediğn günleri tam değerlendirmedik doktorun gebelik oluşmadı bende şey düşündüm acba benim de tüplerim de sorun var diye düşünmeye başladım

Selam kızlar benim de biraz uzun olucak ama bende anlatmak istedim ben de 3 senedir filan istiyorum 1 sene olmadan doktora gittim tek taraflı pcos dedi incir kürü iyi gelir diye duydum yaptım tüm hormon dengemi alt üst ettim prolaktin hormonum tavan yapmış çok uzun süre düşürmeye çalıştık sürekli kan verdim en sonunda kendiliğinden düştü tabi bu süreçte inofolic diye vitamin başladım sonra inofolic combi ye döndük ama hiç bırakmadım arada araştırıp değiştirdim doktor sadece muayene edip hormon test bakıp gönderdi en sonunda rahim filmi çektir dedi çektirmedim bir sene de öyle bekledim kafaya takınca olmaz dediler tam gün spora yazıldım bir ton aktivite katıldım yine olmadı kilomda ideal. Bir sene sonra başka bir hastane de anestezili rahim filmi çektirdim amh testi verdim amh gayet güzel ama rahimde perde varmış hemen ameliyat günü aldım bir kaç gün sonra oldum bir ay korundum daha kolay hamile kalırsın denildi yine olmadı tabi bu süreçte eşimde test verdi normal ve ben inofolic filan hiç bırakmadım
En sonunda doktorum acaba senin yumurtlamanda mı problem var dedi yumurta takibine alındım ilk ay nur topu gibi yumurtam vardı ikinci ay yoktu 😄 ben ki ovulasyon testi sürekli yaparım tüm yumurtlama belirtileri var ama çatlamıyor da olabilir dedi ve sonraki aya famera yazdı sonraki ay famera kullandım kontrole gittim iki yumurta gördü ve çatlatma iğnesi verdi ve ben o ay hamile kaldım çok şükür 🙏🏻 demem o ki iyi bir doktora gidin lütfen gençsin ama bekle olur stres yapma dediler ama problem başkaymış ve ileri pcos filanda değilim aşırı tüylenme vs de yok belirtim bile yok

Back
X