• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup hsg çektirince hamile kalan var mı?

Tgb258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
35
1
1
25
Kızlar polikistik over sendromu var bende. Bugün hsg çekildim tüplerimin biri açık diğeri de hafif tıkalıydı ama açıldı. Hsg çektirdikten ne kadar sonra hamile kaldınız acaba ?

Bende 29 Eylül'de çektirdim beklemedeyim.. genelde hemen hamile kalan da var iki üç ay sonra kalanlarda.. nasibimiz ne zamansa o zaman olacaktır☘️

Bende 29 Eylül'de çektirdim beklemedeyim.. genelde hemen hamile kalan da var iki üç ay sonra kalanlarda.. nasibimiz ne zamansa o zaman olacaktır☘️
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏 tabiki nasibimiz ne zamansa o zaman olacaktır. Zor mu geçti kolay mı geçti hsg çekiminiz peki ?

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏 tabiki nasibimiz ne zamansa o zaman olacaktır. Zor mu geçti kolay mı geçti hsg çekiminiz peki ?
İnşallah rabbim hepimize anneliği nasip etsin.. ben narkozlu çektirdim bişey anlamadım kanama v.s bile olmadı.. sizin narkozsuz sanırım

İnşallah rabbim hepimize anneliği nasip etsin.. ben narkozlu çektirdim bişey anlamadım kanama v.s bile olmadı.. sizin narkozsuz sanırım
Evet narkozsuz yani ben çok zorlandım şuan kanamam da var ağrı zaten dayanılmazdı. Çok zayıfım bide ondan olduğunu söylediler. Herkesin acı eşiği farklı ama ben çok korktum malesef

Evet narkozsuz yani ben çok zorlandım şuan kanamam da var ağrı zaten dayanılmazdı. Çok zayıfım bide ondan olduğunu söylediler. Herkesin acı eşiği farklı ama ben çok korktum malesef
Bende bu durumdan korktuğum için kalkışmadim narkozsuz asla cektirmem dedim sürekli. Ha doktorum da kimyasal yaşadığım için gerek görmemişti ilerde bakarız demişti ben dayanamadım çekilsin rahatlayım dedim. Gerçekten herkesin acı eşiği farklı bende dayanamadım çok geçmiş olsun

Back
X