• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup kilo verip kendiliğinden hamile kalanlar?

zeynaaaabl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
5
1
1
28
Arkadaşlar 28 yaşındayım pcos var.kilom 91 di hamile kalamiyordum 6 ayda 70 e indim kendiliginden hamile kalanlar varmı bu şekilde

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım
Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli ☺️

Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli ☺️
tamamdır o zaman. eğer doğal bulamıyorsanız tavuk ve yumurta yemeyin. market sütleri vs tüketmeyin. kırmızı et ve balık tüketmeye çalışın haftada bir iki gün. onun dısında bol yesillik 😂

Back
X