Pcos olup kilo verip kendiliğinden hamile kalanlar?

zeynaaaabl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2025
5
1
1
28
Arkadaşlar 28 yaşındayım pcos var.kilom 91 di hamile kalamiyordum 6 ayda 70 e indim kendiliginden hamile kalanlar varmı bu şekilde

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım
Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli

Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli
tamamdır o zaman. eğer doğal bulamıyorsanız tavuk ve yumurta yemeyin. market sütleri vs tüketmeyin. kırmızı et ve balık tüketmeye çalışın haftada bir iki gün. onun dısında bol yesillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…