• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos olup kilo verip kendiliğinden hamile kalanlar?

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım

kilo vermeye değil, sağlıklı beslenmeye odaklanın. ben akdeniz diyeti + pilatese başladığım ay hamile kaldım
Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli ☺️

Zaten sağlıklı besleniyorum canım kızartma türevi şeker un ekmek kestim düzenli leslie yapıyorum.gün içinde çok aktifim hiç bir şey olmasa temizlik yapıyorum hareket halindeyim sürekli ☺️
tamamdır o zaman. eğer doğal bulamıyorsanız tavuk ve yumurta yemeyin. market sütleri vs tüketmeyin. kırmızı et ve balık tüketmeye çalışın haftada bir iki gün. onun dısında bol yesillik 😂

Merhabalar size motivasyon olsun diye yazıyorum 1.5 yıldan fazladır çocuk istiyoruz ve olmuyor benim pcosumdan kaynaklı, bu ay Hsg çekimi olacaktı ardından tüp bebeğe başlayacaktık ama ben bi türlü regl olmadım zaten gecikti ama umursamadım çünkü zaten aşırı düzensizdi bi şekilde olur diye bekledim. Aşırı mide bulantıları çekmeye başlayınca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim 9 haftalık olmuşuz bile 🥰 ama öncesinde yaptığım şeyler çok etkili oldu bence. 1. Sağlıklı beslenmeye dikkat ettim ve hareket edebildiğim kadar hareket ettim. Aynı zamanda eşimde yaptı bunları. 2. Endokrin doktoruna gittim eksik olan vitaminlerimi kullandım ayrıca insülin direncim olduğu için doktor glifor verdi kesinlikle bende çok etkisi oldu.
3. Önceden ağlar sızlar buralarda çözüm arar sürekli düşünürdüm olacak mı diye bundan tamamen vazgeçtim ve bu siteye diğer sitelere bakmadım uzun süre, kendimi olabildiğince uzak tutup insanların hamilelik videolarını izlemedim, bu durum psikolojimi aşırı düzeltti hatta gerçekten çocuk istiyor muyum kısmını düşünmeye başlamıştım. 4. Etrafımda hiç kimseye söylememiştim sürekli sorup olmadı mı muhabbetleri çekmemek için. Bu arada Hsg den sonra tüp bebekten vazgeçip tatile gidelim o parayı yurt dışında gezelim diye eşimle plan yaptık biletler falan her şey hazırladık ve kafamızdan o kadar çıkardık çocuk durumunu 🥲 önceden inanmazdım umudum pek yoktu ama gerçekten bunları yapınca oluyormuş biliyorum çok zor ben de çok zorlandım ama bi kere bişeyler yapmaya başlayınca devamı geliyormuş umarım hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız sadece inanın ve kendiniz için ağlamak yerine harekete geçin ve bebek fikrini kafanızdan çıkarın 🤗

Arkadaşlar 28 yaşındayım pcos var.kilom 91 di hamile kalamiyordum 6 ayda 70 e indim kendiliginden hamile kalanlar varmı bu şekilde
Bende 28 yaşındayım tek yumurtalık ta pko var kilolu olduğum dönem adetten kesilmiştim doktor menapoza girersin demişti ozaman 19 yaşlarındaydım daha sonra çocuk isteği için değil yaşam kalitem etkilendiği ıcın zayıflamaya karar verdim 115 kilo ile basladım 9 buçuk 10 ay civarı kilomu vererek spor ve diyetle 60 a indim daha sonra adet görmeye başladım önceden ilaçsız adet olamıyordum sonra bır yıl kadar adetimin oturması sürdü 22 yaslarında cocuk düşünmeye başladım 5. Denemede gebe kaldım cok şükür şuan oğlum 5 yasında ilk çocuğum hemen olmuştu ilk ay gebe kalmıştım ozaman fazla kilom yoktu reglim düzenli ydi şimdi 28 yasında 3. Ye gebeyim henüz 5+3 üm 15 Ekim'de spirali mi çıkardım enfeksiyona sebep olduğu için 21 inde yumurtlama ağrısı yaşadım 19 ve 21 ı ilişki oldu sadece gebe kaldım pco çocuğa engel değil önemli olan sağlıklı beslenme en önemlisi de hareket spor yapmak ben yıllardır spor yapıyorum bu gebeliği mi 30 Ekim'de idrar testinde öğrendim ilk önceki günde agırlık çalışmıştım bilmeden cok şükür bırsey olmadı şimdi 3 ayımın dolmasını bekliyorum tekrar spora başlamak için inşallah darısı tez zamanda sizin ve tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🌸

Back
X