Diyete devam ediyorum 4 haftada 5 kilo verdim. Diyetisyen pcos olduğu için 5 kilo bile iyi dedi. Bakalım bu ay regl olacak mıyım..Kilo en büyük düşman. Kilo verip hamile kalan cok insan var. Diyete devam edin. Akdeniz tipi beslenin.
Evet bende okuyorum kiloya ve regl düzensizliğine hatta hormonların bozukluğunu rağmen tedavisiz ilk denemelerinde bile hamile kalanlar var. Korkuyorum ya olmazsa diye ama stres yapmakta istemiyorum. Umarım en kısa zaman da anne olursun, tedavi işe yarar dualarım seninle.Ben kalamadim tedavi görüyorum üstelik düzenli regl ama kalanlar var regl düzensizliğine , tedavisiz olmaz denilmesine rağmen doğal yoldan hamile kalan çok var. İnşallah sende onlardan olursun da hiç gerek kalmaz tedavi falan ugrasmazsin.
Çok sevindim. Ya doktorlar o kadar garip ki. Kimi regl olduğun sürece hamile kalırsın diyo, kimi pcos hamile kalmana engel tedavisiz olmakta diyor. Öyle diyince ister istemez korku oluyor. Umarım benimde bebeğim olur.Ben varim. 2 oglum var su an. Pco gebelige engel degil. Kendinizi sakin sartlandirmayin.
Bende de Pcos var hamileyim şuan adet olamıyordum fazla kilo vardı onu verdim 5 ay içinde hamile kaldım ama 3 sene olmadı bebiş tedaviler oldum son çare tüp bebeğe gidecekken hamile kaldım ve tamamen diyet sağlıklı beslenme ve sporla olduBen 27 yaşındayım 5 aylık evliyim bebek istiyoruz. Bekarken adetim düzensizdi 1 sene adet olmadığımı biliyorum. Fakat evlenmeden 3 ay düzene girmişti ve evlenince sadece geçen ay olmadım. Doktora gittim pcos var zayıflaman lazım dedi diyet yaptım 4 kilo verdim. Adet gördüm bu ay. Hormon testlerim temiz hiçbir sıkıntı yok. Normal yoklarla hamile kalabilir miyim? Kalan var mı?
Ben bircok doktora gittim. Hepsi genelde ayni yontemleri uyguladı. 3 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yumurtam kendi kendine gelisiyordu ama yine de kullandirdilar. Bunun yanında spor, saglikli beslenme, dogal yontemler (sogan kürü, hayit suyu, aslanpencesi cayi...) uyguladım. Onlardan da fayda gordum. En son yine olmayinca igneli tedaviye baslayalim dediler. Ben rahim filmi cektirmek istedigimi soyledim. Cok agrili oldu, cok kanamam oldu ama ben o ay hamile kaldim. Ikinciye de plansiz bir sekilde buyuk oglum 15 aylikken kalmisim. 40 gun regl olmayinca test yaptim. Yani cok kafaya takinca olmuyor. Akisina birakmak lazim. En hayirli zamanda gelir bebisin insallahÇok sevindim. Ya doktorlar o kadar garip ki. Kimi regl olduğun sürece hamile kalırsın diyo, kimi pcos hamile kalmana engel tedavisiz olmakta diyor. Öyle diyince ister istemez korku oluyor. Umarım benimde bebeğim olur.
Çok sevindim kaç kilo verdiniz ve kaç kilo da hamile kaldınız acaba?Bende de Pcos var hamileyim şuan adet olamıyordum fazla kilo vardı onu verdim 5 ay içinde hamile kaldım ama 3 sene olmadı bebiş tedaviler oldum son çare tüp bebeğe gidecekken hamile kaldım ve tamamen diyet sağlıklı beslenme ve sporla oldu
Allah bağışlasın ikisini de. Okudukça korkuyorum düşündükçe üzülüyorum o yüzden bende kafaya takmamaya karar verdim. Umarım en kısa zamanda benimde bebişim olur, teşekkür ederimm.:)Ben bircok doktora gittim. Hepsi genelde ayni yontemleri uyguladı. 3 kez klomen ve catlatma ignesi kullandim. Yumurtam kendi kendine gelisiyordu ama yine de kullandirdilar. Bunun yanında spor, saglikli beslenme, dogal yontemler (sogan kürü, hayit suyu, aslanpencesi cayi...) uyguladım. Onlardan da fayda gordum. En son yine olmayinca igneli tedaviye baslayalim dediler. Ben rahim filmi cektirmek istedigimi soyledim. Cok agrili oldu, cok kanamam oldu ama ben o ay hamile kaldim. Ikinciye de plansiz bir sekilde buyuk oglum 15 aylikken kalmisim. 40 gun regl olmayinca test yaptim. Yani cok kafaya takinca olmuyor. Akisina birakmak lazim. En hayirli zamanda gelir bebisin insallah
1.54 boyum 60 kilodaydım 8 kilo verdim 3 ay kadr bir zamanda 52 kiloyla da hamile kaldım kilo verince tabi adet olmaya başladım ilk önce ilaçsız adet olamıyordumÇok sevindim kaç kilo verdiniz ve kaç kilo da hamile kaldınız acaba?
insülin direnci ve tsh düzeyine baktırdınız mı? pcos ile birlikte insülin direnci görülme ihtimali çok yüksekBen 27 yaşındayım 5 aylık evliyim bebek istiyoruz. Bekarken adetim düzensizdi 1 sene adet olmadığımı biliyorum. Fakat evlenmeden 3 ay düzene girmişti ve evlenince sadece geçen ay olmadım. Doktora gittim pcos var zayıflaman lazım dedi diyet yaptım 4 kilo verdim. Adet gördüm bu ay. Hormon testlerim temiz hiçbir sıkıntı yok. Normal yoklarla hamile kalabilir miyim? Kalan var mı?
Evet baktırdım insülin direncim yok, tsh de normal düzeyde hiçbir sorun yok..insülin direnci ve tsh düzeyine baktırdınız mı? pcos ile birlikte insülin direnci görülme ihtimali çok yüksek
Nasıl bir diyet banada söyler misinizDiyete devam ediyorum 4 haftada 5 kilo verdim. Diyetisyen pcos olduğu için 5 kilo bile iyi dedi. Bakalım bu ay regl olacak mıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?