Şimdi yumurtlama zamanı ne zaman diye mi soruyorsunuz tam anlayamadım eğer öyle soruyorsanız 15 i yumurtlama olmuş gibi duruyorMerhaba kızlar bende pcos esımde sperm düşüklüğü var çocuk istiyoruz inşallah bu ay döngüm 50 ydi ovulasyon testi yaptım adetten 6 gün sonra ama hep aynı cızgıler cıktı hemen hemen sızce testmi bozuk yoksa yumurtlama günün daha gelıyormu ve bu testleri hanı emin olmak ıcın 11 nısandan sonra atlayarak yaptım 15 nısanda donuc nasıl cıkıcak dıye sızde boyle bı sorun yasadınızmı veya bu sorun degılmı aydınlatırmısınız lütfen:)
Ben herhangi bir sorun göremedim testlerde .. 15 Nisan dediğiniz gayet pik olmuş değerlendirin lütfen.. siliklesince de iki gün degerlendirinMerhaba kızlar bende pcos esımde sperm düşüklüğü var çocuk istiyoruz inşallah bu ay döngüm 50 ydi ovulasyon testi yaptım adetten 6 gün sonra ama hep aynı cızgıler cıktı hemen hemen sızce testmi bozuk yoksa yumurtlama günün daha gelıyormu ve bu testleri hanı emin olmak ıcın 11 nısandan sonra atlayarak yaptım 15 nısanda donuc nasıl cıkıcak dıye sızde boyle bı sorun yasadınızmı veya bu sorun degılmı aydınlatırmısınız lütfen:)
Evet yumurtlama zamanım ne zaman dıye cunkı ilk defa yaptım anlayamıyorumŞimdi yumurtlama zamanı ne zaman diye mi soruyorsunuz tam anlayamadım eğer öyle soruyorsanız 15 i yumurtlama olmuş gibi duruyor
Anladım 15 inde olmuş bugünü değerlendirin mutlaka yarınıdaEvet yumurtlama zamanım ne zaman dıye cunkı ilk defa yaptım anlayamıyorum
Tesekkur ederımmm:)Anladım 15 inde olmuş bugünü değerlendirin mutlaka yarınıda
pcosta ikinci çizgi hep silik çıkıyor ama bugün daha koyu çıkmış bugün içinde ikinciyi yapmanızı öneririm gün içinde yumurtlama olabilirMerhaba kızlar bende pcos esımde sperm düşüklüğü var çocuk istiyoruz inşallah bu ay döngüm 50 ydi ovulasyon testi yaptım adetten 6 gün sonra ama hep aynı cızgıler cıktı hemen hemen sızce testmi bozuk yoksa yumurtlama günün daha gelıyormu ve bu testleri hanı emin olmak ıcın 11 nısandan sonra atlayarak yaptım 15 nısanda donuc nasıl cıkıcak dıye sızde boyle bı sorun yasadınızmı veya bu sorun degılmı aydınlatırmısınız lütfen:)
Sizce bu testlerde yumurtalama var mı acaba ben bu ay kimyasal gecirdim normal adet gibi geçti biter bitmez teste başladım sizce ikincisi pik mi kafam karistiŞimdi yumurtlama zamanı ne zaman diye mi soruyorsunuz tam anlayamadım eğer öyle soruyorsanız 15 i yumurtlama olmuş gibi duruyor
Evet 2. testte pik olmuş 3 te soluklaşmış çatlama olmuş pikten sonraSizce bu testlerde yumurtalama var mı acaba ben bu ay kimyasal gecirdim normal adet gibi geçti biter bitmez teste başladım sizce ikincisi pik mi kafam karisti
Merhaba 2. Koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra mı değerlendirmeliyiz yoksa çizgiyi gördüğümüz zaman mı tam anlamıyorum da ve catlayıncada mı değerlendirmeliyiz yineBen herhangi bir sorun göremedim testlerde .. 15 Nisan dediğiniz gayet pik olmuş değerlendirin lütfen.. siliklesince de iki gün degerlendirin
Çift çizgi gördüğünüz gün 24 saat içinde değerlendirmek gerekiyor.. bide o siliklesince ve ertesi gün.. üç gün üst üste yaniMerhaba 2. Koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra mı değerlendirmeliyiz yoksa çizgiyi gördüğümüz zaman mı tam anlamıyorum da ve catlayıncada mı değerlendirmeliyiz yine
Anladım bazıları gun aşırı ilişki yapılması daha uygun görüldüğü söylenmişte kafam karıştıÇift çizgi gördüğünüz gün 24 saat içinde değerlendirmek gerekiyor.. bide o siliklesince ve ertesi gün.. üç gün üst üste yani
Evet o şekilde yapıyoruz zaten günaşırı.. ama ovulasyon yapıyorsan yumurtlama gününü bu şekilde degerlendirip geri gunasiriya dönüyoruzAnladım bazıları gun aşırı ilişki yapılması daha uygun görüldüğü söylenmişte kafam karıştı
Ay bu gün aşırı tam olarak ne oluyor iyice kafam allak bullak olduEvet o şekilde yapıyoruz zaten günaşırı.. ama ovulasyon yapıyorsan yumurtlama gününü bu şekilde degerlendirip geri gunasiriya dönüyoruz
Bugün yapiyosunuz yarın mola. Ertesi gün yapiyosun sonrası mola.. bir gun durup bir gün yani...Ay bu gün aşırı tam olarak ne oluyor iyice kafam allak bullak oldu
Bugün yapiyosunuz yarın mola. Ertesi gün yapiyosun sonrası mola.. bir gun durup bir gün yani...A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?