Pcos +soğan kürü+ kimyasal gebelik

Deryadenizsensin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
181
78
18
35
Merhaba kızlar ben pcosluyum gecen ay soğan kürü yaptım ama sadece 15gün akşamları içebildim ve kimyasal gebelik gecirdim beta hcg 60 oldu sonrada kanamam başladı. Aynı durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı

Ben de eylülde kimyasal geçirdim canım pko yok ben de yumurtalıklarda rahmimde herhangi sorun da yok çok şükür tsh 5 çıkıyordu onun için ilaç kullandım oda etkiliyormuş baktırdın mı bilmiyorum baktırmanı öneririm

şuan hamileyim inşallah sağlıklıdır yarın beta baktırcam 2 gün sonra bi daha baktırcam benim kimyasalda da 35 çıktı kanamayla 7 ye düştü

İnşallah sağlıklıdır canım Allah gönlümüze göre versin benim hormonlarda sorun cıkmadı kimyasal gebelikten kaç gün sonra beta hcg baktırdın yeni gebelik için

Kimyasal dan sonra kontrol amaclı gittim doktora aralıkta üstünden 2 adet geçti canım daha dun öğrendim idrar testinde gebeliği yarın gidicem beta hcg baktırmaya 3 ay sonra kaldım yani kimyasaldan sonra

İnşallah sağlıklıdır canım Allah gönlümüze göre versin benim hormonlarda sorun cıkmadı kimyasal gebelikten kaç gün sonra beta hcg baktırdın yeni gebelik için

Anladım canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah
inşallah sağlıklıdır tesekkür ederim inşallah en kısa zamanda seninde haberini alırım ben de çok üzüldüm o sıralar çok okudum araştırdım genellikle sağlıklı yeniden hamile kalmışlar düşünme onu artık ben de aklıma kötü birşey getirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…