Merhabalar polikistik over hastasıyım adetlerim çok düzensiz bir oluyorum aradan 1 yıl geçiyor 3 ay geçiyor sonra oluyorum ve kısa sürüyor kanaması nasıl kurtulabilirim bu hastalıktan kilom yok 1.63 boyum 51 kilom var ne ile tedavi olursam atarım bu hastalığı ve tekrar çıkar mı bu hastalık yendikten sonra
Merhabalar polikistik over hastasıyım adetlerim çok düzensiz bir oluyorum aradan 1 yıl geçiyor 3 ay geçiyor sonra oluyorum ve kısa sürüyor kanaması nasıl kurtulabilirim bu hastalıktan kilom yok 1.63 boyum 51 kilom var ne ile tedavi olursam atarım bu hastalığı ve tekrar çıkar mı bu hastalık yendikten sonra
bende de var da bu kadar degıl en azından 2 3 ayda kesın oluyorum.. Bunun bı tedavısı yok kurtulmak yok yanı ılacla adet olabılırsın. Yumurtlama tedavsı de gorebılırsın. Once hormon tahlılı yapıyo dr ne fazla ne eksık goruyosun. Amh a da baktır. Yaşın da onemlı tabı.evlı mısın bılmıyorum da cocuk ıcın tahlılı kesın yapcaklar yaptırmadıysan bıraan evvel dra gıt. Etkısı azalabılıyor duzenlı ılacla