- 14 Haziran 2024
- 1.092
- 484
- 38
- 27
- Konu Sahibi pinkheartt
Pcos olup ilk denemede pozitifi görenler motivasyona ihtiyacım var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende transferimin 4. Gunundeyim ve konuyu takipteyim çift tarafli pkoslu olarak banada umut olsun :) aslinda konu açmıştım ama kimse yazmamisPcos olup ilk denemede pozitifi görenler motivasyona ihtiyacım var![]()
Bende transfer hazırlığındayım ay sonu transferim olucak. Embriyo kalitesi ve günü nedirBende transferimin 4. Gunundeyim ve konuyu takipteyim çift tarafli pkoslu olarak banada umut olsun :) aslinda konu açmıştım ama kimse yazmamis![]()
5. Gün 5aa çift embriyoBende transfer hazırlığındayım ay sonu transferim olucak. Embriyo kalitesi ve günü nedir![]()
Ben ben :)Pcos olup ilk denemede pozitifi görenler motivasyona ihtiyacım var![]()
Benimde 4aa sonucu buraya yazın5. Gün 5aa çift embriyo
Ben ben :)
İnsallah yazarim heyecanla bekliyorumBenimde 4aa sonucu buraya yazın![]()
Aminİnsallah yazarim heyecanla bekliyorumsizinde guzel geçer insallah transferiniz rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Merhaba hic belirtiniz olmusmuydu ben daha 4. Gundeyim erken biliyorum ama hic bisi olmamasi da bi yandan endiselendiriyor beniBen ben :)
Kuzum idrar testi beni asilama tedavimde cok fena yaniltmisti :)) biraz zor toparladım oyuzden hiç elim gitmiyorAmin5.gün embriyoları transferden sonra 6.günde idrarda çıkabiliyor ben denicem
Kuzum idrar testi beni asilama tedavimde cok fena yaniltmisti :)) biraz zor toparladım oyuzden hiç elim gitmiyorbide okadar erken strese girmek nebiliyim ya
Yok taze transfer olmadim kuzumTaze transfer olduysanız zaten sakın yapmayın çatlatma iğnesi etkisi gitmemiştir. Ama donmuş transfer olduysanız ve 5.gün embriyosuysa transferden 6 gün sonra çıkıyor ben sizin yerinize heycanlandım iki gün sonra yapalım sizeee![]()
Yok taze transfer olmadim kuzumvalla bende hem asiri heyecanli hem asiri hissizim 4 senedir ugrasiyorum neredeyse rabbim nasip eder insallah
![]()
Aynen öyle sen kac yildir bekliyosun daha önce tedavi aldin miEmin ol doğru zamanı bekliyor bebeklerimiz gelmek için![]()
Aynen öyle sen kac yildir bekliyosun daha önce tedavi aldin mi