Evlat Edinme Pcos um ve rahmim ters

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

hergunuzgunum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2025
17
4
1
27
Merhabalar, ilk adet görmeye başladığımdan beri pcos um hiçbir şekilde ilaçsız adet göremiyorum. 3 senelik evliyim 28 yaşındayım ve 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz. Doktora gittiğimde duphanson adlı ilaç verdi adet ol sonrasında hsg çekileceksin sonra da yumurtanın çatlaması için başka ilaç vereceğim dedi. Oturdum içim dışıma çıkana kadar ağladım, herkesin yapısı farklı ama kimi ilk deneme de hamile kalmış kimi 2-3 kez düşük yapmış kimi kaç yıl bekledim diyor, kalbim sıkışıyor. Amh değerim 6.3, rahmim de tersmiş doktor sıkıntı değil dedi ama bundan da korktum, tecrübelerinizi paylaşmanıza ihtiyacım var, duanıza ihtiyacım var, çok üzülüyorum

Merhaba, pcos um, rahmim ters, amh 13 tü. Rabbime şükürler olsun 3.ay sağlıklı gebelik elde ettim. Bebeğim şu an 3 aylık.
İleri derece pcostum ben de ilaçsız ayda yılda bir anca olurdum. Pcosla gebelik çok da güzel olur. Sadece yumurta kalitenizi arttırmanız ve ovülasyon testi kullanmanız lazım. Pcos için inositol bir mucize günde 4000 mg. Aynı zamanda q10 ve omega 3 alın en az 3 ay düzenli kullanın bu sırada ovülasyon testi yapıp yumurtlama günlerini değerlendirin

Merhaba, pcos um, rahmim ters, amh 13 tü. Rabbime şükürler olsun 3.ay sağlıklı gebelik elde ettim. Bebeğim şu an 3 aylık.
İleri derece pcostum ben de ilaçsız ayda yılda bir anca olurdum. Pcosla gebelik çok da güzel olur. Sadece yumurta kalitenizi arttırmanız ve ovülasyon testi kullanmanız lazım. Pcos için inositol bir mucize günde 4000 mg. Aynı zamanda q10 ve omega 3 alın en az 3 ay düzenli kullanın bu sırada ovülasyon testi yapıp yumurtlama günlerini değerlendirin
Bu dediklerinizi reçetesiz eczaneden alabilir miyim ? Doktor bana profolmix denilen vitamin verdi o kadar. İçime su serptiniz çok teşekkür ederim. Sizler sadece bunları kullanıp çatlatma iğnesi ya da hapları kullanmadan 3.ayda gebelik yaşadınız değil mi ?

Son düzenleme:
Bu dediklerinizi reçetesiz eczaneden alabilir miyim ? Doktor bana profolmix denilen vitamin verdi o kadar. İçime su serptiniz çok teşekkür ederim. Sizler sadece bunları kullanıp çatlatma iğnesi ya da hapları kullanmadan 3.ayda gebelik yaşadınız değil mi ?
Evet ilk ay denedim kimyasal oldu çünkü hiçbir takviye almıyordum. Sonra takviyelerle eylül sonunda pozitif çıktı. Aradaki 1 ay kimyasaldan dolayı hormonlarım anca toparladı zaten. Ben maxijuno + 1 şase ek inositol kullandım maxijunoda 2000 mg inositol var ama ek olarak pek çok güzel vitamin var yumurta gelişimi ve kalitesi için. 2000 mg ek inositolle 4000 e tamamladım. Bir de Omepa q10 kullandım bunda omega+q10 var. Bunların hepsi takviye, ilaç değil. Alerjiniz vs yoksa trendyolda ve eczanelerde mevcut ben internetten alıyordum daha uygun

Doktorunuzun verdiği takviyede de dediklerim var ama maxijunoda 2000 mg inositol varken sizinkinde 1750 mg var. Maxijuno içeriği daha zengin ve fiyatı da bir tık daha uygun sanırım. Yine de siz bilirsiniz benim kombinasyonum şuydu:

Maxijuno+ inolac (toplam 4000 mg inositol olması için) ve omepaq10

Önerileriniz için çok teşekkür ederim bu dediklerinizin trendyol linki vs. Varsa alabilirim, hemen sipariş ederim🙏🏻

Doktorunuzun verdiği takviyede de dediklerim var ama maxijunoda 2000 mg inositol varken sizinkinde 1750 mg var. Maxijuno içeriği daha zengin ve fiyatı da bir tık daha uygun sanırım. Yine de siz bilirsiniz benim kombinasyonum şuydu:

Maxijuno+ inolac (toplam 4000 mg inositol olması için) ve omepaq10
Hepsini eczaneden aldım yarından itibaren kullanmaya başlayacağım, inşallah şifa olur💕

Hepsini eczaneden aldım yarından itibaren kullanmaya başlayacağım, inşallah şifa olur💕
Düzenli ve istikrarlı kullanırsanız kesinlikle faydası olacağına inanıyorum, gerisi Allaha kalmış. Ovülasyon testiyle takip edin zaten takviyeler döngünüzü/yumurtlamanızı düzene sokacak, yumurtlama görünce değerlendirin. Innovita kullandım ben.
İyi haberlerinizi benimle de paylaşın :)

Back
X