Pcos var mı doktor başlangıç dedi

Fkln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
73
9
1

İlk olarak agustos ayında ara kanama yüzünden doktora gitmiştim. 4cm kist basit kist vardı adetle atılır dedi. 3 ay sonra kontrole gelirsin dedi. Eylül ayinda hiç regl olmadım ekimde oldum çok zor söküldü. Kasımda kontrole gittim 4 cm kist gitmisti ama küçük küçük baska kist gibi şeyler olduğunu söyledi 8mm gibi bi seyler söylüyordu asistanına tam anlayamadim. Çocuk düşündüğümüz için kan tahlili istedi sonuçlar bu şekilde. Pcos başlangıcı var dedi takviye vitamin verdi kilo alımına dikkat et dedi cok fazla kilolu değilim 63 kiloyum.
Ozellikle sordum pcos kesin var mı diye o da evet dedi. Verdigi vitamin doktorların anlastigi ucretli bir vitamin acaba o yüzden mi kesin var dedi bilmiyorum. Takviye edici gıda olarak geciyor sanirim ilunga-F ismi.Doktora güvenmiceksek kime güvenicez onu da bilmiyorum ama anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
(20 yaşındayım)

Son düzenleme:
Adetlerim düzenlidir her ay 26-28 günde bir regl oluyorum. Kansızlığım da var o yüzden mi bilmem ama kanamam çok olmuyor özellikle ilk ve son gün kahverengi lekelenmeyle geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…