Canım naptın muayene oldun muİyi geceler kızlar adetin 3.gunu femeraya başladım. Bugün 4.günü iki gün sonra yumurtam büyümüş mu diye doktor muayene edecek ama hala benim adetim kesilmedi sürekli geliyor pcosluyum birde
Yardımcı olabilir misiniz
Muayene oldum 25 ml Bi yumurtam olmuş sonra catlatma iğnesi oldum bugün 16.gunum tüm belirtiler var ama kan verdim 0.0 çıktı sonucum bende adetimin gelmesini bekliyorumCanım naptın muayene oldun mu
Bende femara kullandim bu ay 18mm olmustu 3 gun sonra ovulasyon testim pozitif oldu ama o gun kac mm oldu yumurtsm bilmiyorum 3 gunde 1 2 mm de olsa buyumustur insallah 18 ken catlamamistir doktorum olmaz gebelik dedi benimde bugun adetimin 22. Gunu daha test yaomadim hic 9 gun var adetimeMuayene oldum 25 ml Bi yumurtam olmuş sonra catlatma iğnesi oldum bugün 16.gunum tüm belirtiler var ama kan verdim 0.0 çıktı sonucum bende adetimin gelmesini bekliyorum
Evet 18 ken çatlamamis olabilir ama 3 gün sonraya kadar catlayabilir (adetin 3.gununden itibaren 6 tane kuru inciri 3 bardağı suda 15 ağzı kapalı kaynat 1 hafta boyunca çok güzel büyüyor yumurtalar )Bende femara kullandim bu ay 18mm olmustu 3 gun sonra ovulasyon testim pozitif oldu ama o gun kac mm oldu yumurtsm bilmiyorum 3 gunde 1 2 mm de olsa buyumustur insallah 18 ken catlamamistir doktorum olmaz gebelik dedi benimde bugun adetimin 22. Gunu daha test yaomadim hic 9 gun var adetime
15 dk kaynat eksik yazmışımEvet 18 ken çatlamamis olabilir ama 3 gün sonraya kadar catlayabilir (adetin 3.gununden itibaren 6 tane kuru inciri 3 bardağı suda 15 ağzı kapalı kaynat 1 hafta boyunca çok güzel büyüyor yumurtalar )
Herhangi bir belirtin varmi peki
Daha da varmış adetine
Yaaaa cok tesekkur ederim ben pazartesi muayene oldum 18 mm di ovulasyon teslerim pazartesi sali carsamba negatifti persembe pozitif oldu persembe catladi sanırım cuma doktora gittim 2 tane yumurtan vardi ikisi de catlamis dedi biz o gunleri de degerlendirdik hep ama gebelik olmaz 18mm di dedi yahu sen ta pazartesi 18mm dedin persembeye kdr buyumus olma ihtimali yok mu diyr dusundum icimden tabiEvet 18 ken çatlamamis olabilir ama 3 gün sonraya kadar catlayabilir (adetin 3.gununden itibaren 6 tane kuru inciri 3 bardağı suda 15 ağzı kapalı kaynat 1 hafta boyunca çok güzel büyüyor yumurtalar )
Herhangi bir belirtin varmi peki
Daha da varmış adetine
Peki hergun 1 bardak mi icicem yoksa 3 bardak ilk koyduğumuz suyu 1 haftada mi icicem :)15 dk kaynat eksik yazmışım
Her gün mü içiyorsunuz yoksa adet olmak için miYaaaa cok tesekkur ederim ben pazartesi muayene oldum 18 mm di ovulasyon teslerim pazartesi sali carsamba negatifti persembe pozitif oldu persembe catladi sanırım cuma doktora gittim 2 tane yumurtan vardi ikisi de catlamis dedi biz o gunleri de degerlendirdik hep ama gebelik olmaz 18mm di dedi yahu sen ta pazartesi 18mm dedin persembeye kdr buyumus olma ihtimali yok mu diyr dusundum icimden tabibakalm beklicez insallah olgunlasip çatlamıştır tek belirtim kasiklarima arada kramp giriyor sag tarafta ozellikle bazen cok agri oluyor bide yuzumde 1 gunde aşırı sivilcelenme oldu hic bu kdr olmazdi 3 5 tane birden cıktı baska da belirtim yok tarifiniz icin de ayri tesekkur ederim hemen deneyecegim adet olursam bende organik elma sirkesi içiyorum ilk gebeligimde cok faydasi olmuştu
ben saracoglundan almıştım yumurtaların gelişmiyor buyumesi icin ne önerirsiniz diyePeki hergun 1 bardak mi icicem yoksa 3 bardak ilk koyduğumuz suyu 1 haftada mi icicem :)
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun eger bu ay adet olursam bunu deneyecegim insallah sirke suyunu hergun sabah aksam içiyorum 2 yemek kasigi sirkeyi buyuk boy su bardagina döküyorum gerisini su dolurup ac karna içiyorum ilk hamileligimde tup bebek merkezine gonderdiler beni cocuk olmaz diye ama ben sirke suyu icerek 3 ay ictim cok zayıfladım ve hic bi tedavi ilac kullanmadan ansızın hamilr kaldim suanda hala iciyorum gebeligi ogrenene kdr ara vermiyorum hicben saracoglundan almıştım yumurtaların gelişmiyor buyumesi icin ne önerirsiniz diye
Adetin 3.gununden itibaren sabah akşam ılık Bir şekilde icin
6 tane kuru inciri 3 su bardağına ağzı kapalı 15 dk kaynatın ılımaya bırakın sabah akşam yemeklerden sonra 10 gün boyunca icin
Daha sonra 11.gunden itibaren yani 3 tane havucu 3 şu bardağı suda ağzı kapalı 20 dk kaynatın ,yaptığınız incir kuruyle ikisini soğuduktan sonra Bi kaba katın sabah akşam bunu icin buda yumurtaların çatlaması için bunu da 5 6 gün boyunca icin
İnşallah hayırlısıyla olur gebeliğin kardeşimCok tesekkur ederim Allah razi olsun eger bu ay adet olursam bunu deneyecegim insallah sirke suyunu hergun sabah aksam içiyorum 2 yemek kasigi sirkeyi buyuk boy su bardagina döküyorum gerisini su dolurup ac karna içiyorum ilk hamileligimde tup bebek merkezine gonderdiler beni cocuk olmaz diye ama ben sirke suyu icerek 3 ay ictim cok zayıfladım ve hic bi tedavi ilac kullanmadan ansızın hamilr kaldim suanda hala iciyorum gebeligi ogrenene kdr ara vermiyorum hic
Cok tesekkur bende deneyecegim sirke tarifiniCok tesekkur ederim Allah razi olsun eger bu ay adet olursam bunu deneyecegim insallah sirke suyunu hergun sabah aksam içiyorum 2 yemek kasigi sirkeyi buyuk boy su bardagina döküyorum gerisini su dolurup ac karna içiyorum ilk hamileligimde tup bebek merkezine gonderdiler beni cocuk olmaz diye ama ben sirke suyu icerek 3 ay ictim cok zayıfladım ve hic bi tedavi ilac kullanmadan ansızın hamilr kaldim suanda hala iciyorum gebeligi ogrenene kdr ara vermiyorum hic
Amin cok sağol canim benimİnşallah hayırlısıyla olur gebeliğin kardeşim
Rica ederim ne demekCok tesekkur bende deneyecegim sirke tarifini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?