- 14 Mayıs 2021
- 5.987
- 12.881
- 198
- Konu Sahibi gebebebe12
Yaptınızmı bır test dahaYaaa inşallah vardır rabbim sen herkese nasip eyle . Çok teşekkür ederim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptınızmı bır test dahaYaaa inşallah vardır rabbim sen herkese nasip eyle . Çok teşekkür ederim![]()
Yaptım ama bu kez bişi çıkmadıYaptınızmı bır test daha
yaptım çift çizgi göremedim aksi halde adet de olmadım :) ama sanmıyorum gebelik olduğunu muhtemelen adet olacamMerhaba . Test yaptınız mı merak ettim vardır inşallah
evet öyle olması gerekiyor ama işte ben de adet olmadım. Kan testi yaptırmadım bakalım bir hafta içinde adet olacak mıyımKızlar kan testi yaptırdım. 0,100 çıktı. 6 gün önce 0.347 çıkmıştı. Ama hala adet olmadım ve kasık sancısı var halsizlik ve iştahsızlık var . Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunması gerekmez mi
Ne olacak bilmiyorum ama canım sıkıldı yanievet öyle olması gerekiyor ama işte ben de adet olmadım. Kan testi yaptırmadım bakalım bir hafta içinde adet olacak mıyım
Hayırlısı olsun inşallahyaptım çift çizgi göremedim aksi halde adet de olmadım :) ama sanmıyorum gebelik olduğunu muhtemelen adet olacam
Amin inşallah :)Hayırlısı olsun inşallah
Var mi bi gelişme sende . Nasıl gidiyorAmin inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah rabbim evlat nasip etsinadet oldum :)
Aminnn inşaallah cümlemizeHayırlısı olsun inşallah rabbim evlat nasip etsin