Kızlar hiç uzatmadan kısaca sıkıntımı buraya yazmak istiyorum belki aranızdan aynı şeyler başından geçmiş birisi vardır ve beni aydınlatır.. 2 yıllık evliyim 2 yıl korunmasız ilişkiye rağmen hiç gebelik oluşmadı pcosum amh 7 ve 8 arası seyrediyor prolaktin fsh tsh normal düzeyde yani kan degerlerimde anormal bir durum yok. Endokrin de gördü degerlerimi tiroitle bağlantılı olacak bir durum da yok yani anlayacağınız doktorlar hicbisey yok acele etme diyip yolluyor. Reglimin evlendikten sonra düzeni bozuldu duphaston ile geliyor. Şu an omega 3 d vit ve folik asit kullanıyorum 3 ay oldu. En son gittiğim doktor acele etmeni istemiyorum çok istiyorsan gel direk aşılama yaparım dedi bana daha önce klomen çatlatma vs hiçbir tedavi görmedim aşılamada yüzde 20 oran diyorlar tutma ihtimali yani şimdi koca 24 ay 24 kez deneme ve sıfır sonuç var elimde doktor acele etme diyor 24 deneme az mı anlamıyorum aynı durumu veya benzerini yaşayanlar oldu mu bildiklerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum istanbulda yaşıyorum pcosta gebelik üzerine bildiğiniz iyi doktor var ise tavsiyelere de açığım şimdiden teşekkür ediyorum 
unutmadan eşimde göründü doktora hiçbir problem gözükmüyor bende 1 sene önce hsg çektirdim rahim içi ve tüplerde hiçbir sorun yok