S sevdeselen34 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 45 Emoji Skoru 19 Puanlar 3 2 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdeselen34 #1 Arkadaşlar yumurtlama testlerine bakar mısınız sizce yumurtlama oldu mu 15. Gün öğlenden sonra ve en altta akşam olarak 2 kez yaptım Eklentiler IMG_5724.webp 47,8 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar yumurtlama testlerine bakar mısınız sizce yumurtlama oldu mu 15. Gün öğlenden sonra ve en altta akşam olarak 2 kez yaptım
pinkflowerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 1.845 Emoji Skoru 1.875 Puanlar 63 2 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdeselen34 #2 Hep çok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli Yumurtlama olmamış daha her iki çizginin de bire bir aynı olması lazım
Hep çok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli Yumurtlama olmamış daha her iki çizginin de bire bir aynı olması lazım
S sevdeselen34 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 45 Emoji Skoru 19 Puanlar 3 2 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdeselen34 #3 pinkflowerrr .!.: Hep çok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli Yumurtlama olmamış daha her iki çizginin de bire bir aynı olması lazım Genişletmek için tıkla... 2 damla şeklinde yaptım hepsini zaten ama neden öyle oldu bilmiyorum bende
pinkflowerrr .!.: Hep çok idrar damlatmışsın 3 damla yeterli Yumurtlama olmamış daha her iki çizginin de bire bir aynı olması lazım Genişletmek için tıkla... 2 damla şeklinde yaptım hepsini zaten ama neden öyle oldu bilmiyorum bende
pinkflowerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 1.845 Emoji Skoru 1.875 Puanlar 63 2 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi sevdeselen34 #4 sevdeselen34 .!.: 2 damla şeklinde yaptım hepsini zaten ama neden öyle oldu bilmiyorum bende Genişletmek için tıkla... Ortadaki testlerde fazla yani baya belirgin
sevdeselen34 .!.: 2 damla şeklinde yaptım hepsini zaten ama neden öyle oldu bilmiyorum bende Genişletmek için tıkla... Ortadaki testlerde fazla yani baya belirgin