Pcos ve ilaçlar

Gmysmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2019
381
374
53
Arkadaşlar bişe soracaktım bugün doktorum farklı bi ilaç tedavisine başlattı bu ilaçları ve iğneleri kullananlar oldumu ?

Eklentiler

• 99F6ED98-3E39-4240-8ED6-C54BB5650752.webp
    99F6ED98-3E39-4240-8ED6-C54BB5650752.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 493
Canim bende hafif evre polikistikover bitek sol yumurtaligimda var. Sadece famera kullandim 5 yildir denerim.
Tüp bebek tedavisi oldum zaten suan.
Ilk transferin kimyasal oldu.
Kullananlar vardir veriyorlar bunu genelde sanirim.
Benm eş kaynakli problmim braz ondan hamile kalamdim dogal yoldan.

Canim bende hafif evre polikistikover bitek sol yumurtaligimda var. Sadece famera kullandim 5 yildir denerim.
Tüp bebek tedavisi oldum zaten suan.
Ilk transferin kimyasal oldu.
Kullananlar vardir veriyorlar bunu genelde sanirim.
Benm eş kaynakli problmim braz ondan hamile kalamdim dogal yoldan.
Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısyla sağlıklı bi evlat versin. Bende ileri seviye pcos var eşimin bi problemi yok şimdiye kadar klomen kullandım ama faydasını görmedim dünde bu ilaçlara başlattı doktorum

Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısyla sağlıklı bi evlat versin. Bende ileri seviye pcos var eşimin bi problemi yok şimdiye kadar klomen kullandım ama faydasını görmedim dünde bu ilaçlara başlattı doktorum
Iģne mi bu ilsclar pek bilgim yok kullanmadim.ama ileri seviye ise igne faydalo olur pahali ama denemrkte fayda var
Famera bide

Iģne mi bu ilsclar pek bilgim yok kullanmadim.ama ileri seviye ise igne faydalo olur pahali ama denemrkte fayda var
Famera bide
Hem hap iki tanede iğne verdi bunlar sadce yumurta büyütülmesi için çatlama içinde kontrole gittiğimde yazacak. İnşallah dua edelim birbirimize:(

Hem hap iki tanede iğne verdi bunlar sadce yumurta büyütülmesi için çatlama içinde kontrole gittiğimde yazacak. İnşallah dua edelim birbirimize:KK43:
Canimm insallah sana iyi gelecek 💕 catlatmada yaziliyor duruma gore evet.catlamassa eger allah yardimcimiz olsun

ben kullandım letu yu.
normalde meme kanseri için kullanılan bir ilaç o yüzden fazla kullanmamak gerekiyor
yan etki olarak yumurtaları güçlendirip büyütüyormuş
bende de pkos var doktorum verdiği ay aşılama olmuştum yumurtalıklarıma çok iyi gelmişti
ama meme kanseri değilseniz yılda iki kutudan fazla içemiyorsunuz.

ben kullandım letu yu.
normalde meme kanseri için kullanılan bir ilaç o yüzden fazla kullanmamak gerekiyor
yan etki olarak yumurtaları güçlendirip büyütüyormuş
bende de pkos var doktorum verdiği ay aşılama olmuştum yumurtalıklarıma çok iyi gelmişti
ama meme kanseri değilseniz yılda iki kutudan fazla içemiyorsunuz.
evet bende okudum onu, bakalim insallah ise yarar canim :)

Bnde de pko var, Fostimon u kullandım faydasını görmedi Dr. Ama Gonal f kullandırttı yumurtam oluşmuştu.
Peki gebelik olustumu? doktor bu ilaclar ise yaramazsa rapor cikartacagini söyledi, ne icin söyledi pek bir bilgim yok acikcasi. Senin bi fikrin varmi?

Back
X