Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısyla sağlıklı bi evlat versin. Bende ileri seviye pcos var eşimin bi problemi yok şimdiye kadar klomen kullandım ama faydasını görmedim dünde bu ilaçlara başlattı doktorumCanim bende hafif evre polikistikover bitek sol yumurtaligimda var. Sadece famera kullandim 5 yildir denerim.
Tüp bebek tedavisi oldum zaten suan.
Ilk transferin kimyasal oldu.
Kullananlar vardir veriyorlar bunu genelde sanirim.
Benm eş kaynakli problmim braz ondan hamile kalamdim dogal yoldan.
Iģne mi bu ilsclar pek bilgim yok kullanmadim.ama ileri seviye ise igne faydalo olur pahali ama denemrkte fayda varGeçmiş olsun canım. Rabbim hayırlısyla sağlıklı bi evlat versin. Bende ileri seviye pcos var eşimin bi problemi yok şimdiye kadar klomen kullandım ama faydasını görmedim dünde bu ilaçlara başlattı doktorum
Hem hap iki tanede iğne verdi bunlar sadce yumurta büyütülmesi için çatlama içinde kontrole gittiğimde yazacak. İnşallah dua edelim birbirimizeIģne mi bu ilsclar pek bilgim yok kullanmadim.ama ileri seviye ise igne faydalo olur pahali ama denemrkte fayda var
Famera bide
Canimm insallah sana iyi gelecekHem hap iki tanede iğne verdi bunlar sadce yumurta büyütülmesi için çatlama içinde kontrole gittiğimde yazacak. İnşallah dua edelim birbirimize![]()
insallah kuzum benim darisi hepimize :)Canimm insallah sana iyi gelecekcatlatmada yaziliyor duruma gore evet.catlamassa eger allah yardimcimiz olsun
evet bende okudum onu, bakalim insallah ise yarar canim :)ben kullandım letu yu.
normalde meme kanseri için kullanılan bir ilaç o yüzden fazla kullanmamak gerekiyor
yan etki olarak yumurtaları güçlendirip büyütüyormuş
bende de pkos var doktorum verdiği ay aşılama olmuştum yumurtalıklarıma çok iyi gelmişti
ama meme kanseri değilseniz yılda iki kutudan fazla içemiyorsunuz.
Bnde de pko var, Fostimon u kullandım faydasını görmedi Dr. Ama Gonal f kullandırttı yumurtam oluşmuştu.Arkadaşlar bişe soracaktım bugün doktorum farklı bi ilaç tedavisine başlattı bu ilaçları ve iğneleri kullananlar oldumu ?
Peki gebelik olustumu? doktor bu ilaclar ise yaramazsa rapor cikartacagini söyledi, ne icin söyledi pek bir bilgim yok acikcasi. Senin bi fikrin varmi?Bnde de pko var, Fostimon u kullandım faydasını görmedi Dr. Ama Gonal f kullandırttı yumurtam oluşmuştu.
Bugün iğneden sonra 12 günüm daha test yapmadımPeki gebelik olustumu? doktor bu ilaclar ise yaramazsa rapor cikartacagini söyledi, ne icin söyledi pek bir bilgim yok acikcasi. Senin bi fikrin varmi?