Pcos ve klomen kullanımı

CNN Kaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
121
70
28
30
Merhabalar arkadaşlar bende polikistik overliyim düzenli adet oluyorum klomen tedavisine baslicam
Arkadaşlar içinizde klomen tedavisi sonunda gebelik olusanlar var mı varsa ne kadar sürede hamile kaldınız yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba canim 73 gün oldu bebeğimi kucağıma alalı çok şükür benimde adetim düzenliydi fakat pko vardı 3 ay klomen+ ovitrelle iğne vuruldum ama olmadı bir ay rahim filmi çekildim bunlardan sonra da klomen kullanıp aşılama oldum çok şükür ilk aşılamamda tuttu rabbim seninde kucağını tez vakitte doldursun benim tedavi sürecim 6 ay sürdü 6.ayda hamile kaldım sende sonuna kadar git savaş her yeni tedavi yeni umut demek ins olucak çok yıpratıcı bir süreç maddi ve manevi ama sonu güzel olacak ins

İnşallah canım Rabbim banada nasip eder inşallah klomene ilk defa baslicam bende

Ne kadar bir tedavi süresi aşılama ve ağrılı bir işlem mi özelde mi yapıldı yoksa devlette mi ücret ne kadar di

Kullandım cnm gebeyim kullandım bitti yumurta boyutuna baktı ilişki verdi tuttu şükür.

Kızlar 35 günde bi adet oluyorum pcos görünümü var dedi ultrasonda görünmedi değerlerde normal ama fsh 5 biraz yüksekmiş yumurtlama takibi yaptık her ay progesteron 9.8 10 11 ki biseyler çıkıyordu komen tedavisi bana gerekirmi sizce

Ne kadar bir tedavi süresi aşılama ve ağrılı bir işlem mi özelde mi yapıldı yoksa devlette mi ücret ne kadar di
Yok aşılama aynı alattan muayene gibi hatta 5 saniye falan sürüyor diyebilirim sonrasında yarım saat yatirmislardi beni valla ben geçen sene Nisan da olmuştum özelde i zaman ilacalr falan hepsi 1500 e gelmişti ama şu an daha fazla olmuştur zam gelmişti en son çünkü aşılama da senin durumuna göre iğne yada ilaç kullanıyorsun sonra yine ovitrelle iğne vurulup asilaman oluyor

Klomeni günde kaç kullanmıştınız birde kaç yumurta ne boydaydı acaba çatlarken:) bende klomen ile aşılama olucam da o yüzden araştırıyorum

Klomeni günde kaç kullanmıştınız birde kaç yumurta ne boydaydı acaba çatlarken:) bende klomen ile aşılama olucam da o yüzden araştırıyorum
Günde iki kere 5 gün sürüyor zaten bide iki tane yumurtam olmuştu ikiside 20 ml

Merabalar bende polikistik overliyim ve ilk klomen+ovitrelle tedavisinde hamile kaldım darısı isteyen herkesin başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…