Pcos ve tedaviyle hamilelik

siyahprenses09

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
187
60
18
23
Hafif pcos olduğumu öğrendim yumurtluyorum çatlıyor ama gebelik oluşmadı hiç 1.5 yıl oldu
Doktorum adetliyken gel tedaviye başlayalım dedi
Hiç bilgim yok nası tedaviler oluyor tedaviyle hamile kalanlar var mı yardımcı olur musunuz

Bende de pko var. 1 buçuk senedir gebe kalmaya çalışıyorum. 4 - 5 ay kadar tedavi gördüm. Şu anda da devam ediyorum. Önce kan tahlilleri yapılır. Hormon, vitamin mineral vs bakılır. Eksiklik varsa takviye verilir. Sonra genelde çoğu hekim Yumurta takibine başlıyor. Yumurta geliştici ilaç verip yumurtanın büyümesini ultrason la takip edip, duruma göre çatlama iğnesi veriyorlar. Ilişki günü önerip bat bekleniyor. Bazı hekimler Yumurta takibine başlamadan rahim filmi de öneriyor.

Çok teşekkür ederim fiyatlarını biliyor musunuz devlette mi yaptırdınız siz

Ki rahim filmi faydalı oluyor. Ben 3 ay yumurta takibi yaptırdım. Meğer Tüplerim kapalıymış. Şimdi rahim filmi çekildim. Önceden çekilsem daha erken sonuç alabilirmişim. Hekim seçimi çok önemliymiş. Bunu fark ettim.

Çok teşekkür ederim fiyatlarını biliyor musunuz devlette mi yaptırdınız siz
Yok özel bir hastanede yaptırdım. Normal muayene ücreti alınıyor. Eczaneden alınan iğne ilaç falan pahalı oluyor. Rahim filmi de özelde geçen ay 1800 e çektirdim anestezisiz

Yok özel bir hastanede yaptırdım. Normal muayene ücreti alınıyor. Eczaneden alınan iğne ilaç falan pahalı oluyor. Rahim filmi de özelde geçen ay 1800 e çektirdim anestezisiz
Bende özele gitme mecburiyetindeyim rabbim herkese bir an önce nasip eder inşallah yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim rabbim yüzünüzü güldürsün

Bende özele gitme mecburiyetindeyim rabbim herkese bir an önce nasip eder inşallah yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim rabbim yüzünüzü güldürsün
Amin cümlemizin. Bir de eşinizden de sperm testi istenir muhtemelen. O yüzden o da size eşlik etsin. Iki günlük ilişki perhizi varsa hemen test verir belki o da aradan çıkar.

Amin cümlemizin. Bir de eşinizden de sperm testi istenir muhtemelen. O yüzden o da size eşlik etsin. Iki günlük ilişki perhizi varsa hemen test verir belki o da aradan çıkar.
Bütün tahlillerimiz yapıldı normal çıktı artık geçen ay tedaviye başlıcaktım biraz kilo vermek istedim bu ay başlıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…