Pcos ve tiroid hamile kalmayı kolaylaştırmak

sukrannn29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
22
3
1
26
Merhaba pcos ve tiroid sıkıntım var doktor bir problem gözükmüyor 6 ay gebelik olmazsa gel dedi şuan folik asit kullanıyorum öneriniz tavsiyeniz varmı acaba 6 aydır deniyoruz iki kimyasal gebelik var

Tiroid sıkıntınız nedir? Haşimato mu? düzenli ilaca gerek gördü mü doktor bunun için?

Benim de hipotiroidim ve pcosum var. Tiroid ilacını düzenli kullanmak çok önemli. Ayrıca doktoruma danışarak ocean polystol kullandım. Hormonal dengemi sağlama konusunda faydası olduğunu düşünüyorum kullandıktan sonra yaptırdığım kan testlerinde değerlerim iyiydi. Hem pcos hem tiroid hormonlarla alakalı zaten bunları çözdükten sonra başka bir sıkıntı yoksa gebelik oluşur diye düşünüyorum yani bende öyle oldu en azından

Düzelen değerleriniz hangi değerlerdi acaba? Ben de uzun yıllardır düzenli ilaç kullanıyorum tsh değerim 1,80 o iyi ama anti tpo falan diye değerler var onlar düzelmiyor normal mi bu

Düzelen değerleriniz hangi değerlerdi acaba? Ben de uzun yıllardır düzenli ilaç kullanıyorum tsh değerim 1,80 o iyi ama anti tpo falan diye değerler var onlar düzelmiyor normal mi bu
Benim tsh,t3,t4 problemliydi ve kadın hastalıkları bölümünde bakılan hormon değerlerim de her zaman iyi gelmiyordu şu an isimlerini tek tek hatırlamıyorum. Doktor inositol kullanabileceğimi söyledi ve kilo çok önemli eğer fazla kilo varsa mutlaka zayıflamak lazım

Yanlış bilmiyorsam siz şuan hamilesiniz ve doğumu bekliyorsunuz öncelikle sağlıkla ve kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben de ocean polysitol kullanıyorum ve bebek istiyorum da siz gebelik öncesi mi kullandınız , pcosla gebelik için bir şeyler yaptınız mı

Amin inşallah canım çok sağ ol evet hamileyim. Gebelik öncesi inositol kullandım faydası olduğunu düşünüyorum bunun dışında kiloma dikkat ettim ve spor yaptım

Amin inşallah canım çok sağ ol evet hamileyim. Gebelik öncesi inositol kullandım faydası olduğunu düşünüyorum bunun dışında kiloma dikkat ettim ve spor yaptım
İnositol hangi markanın kullandınız benim tüm değerler iyi bir sıkıntı yok dedi hormon vs detaylı baktırdım progesteron dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…