- 29 Mayıs 2024
- 2.763
- 721
- 43
- 36
- Konu Sahibi yagmurpapatya
Pko olup normal hamile kalanlar nasıl kaldınız yaşadıklarınizi anlatabilir misiniz rica etsem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 13.ayda doğal yoldan kaldım. doktorumun verdiği takviyeleri kullandım ve son ay ek olarak diyet ve pilates yaptım
Bende şeker de var diyet beni çok zorluyor endokolijiye gittim de yapamadım diyeti takviye nelerdiben 13.ayda doğal yoldan kaldım. doktorumun verdiği takviyeleri kullandım ve son ay ek olarak diyet ve pilates yaptım.
Pikassos kullandım ben. bende şeker vs yoktu şükür ki. sadece hormonlarımda sorun vardı. diyete uymanız sizin için çok iyi olur valla. bende şeker olmadığı halde 2-3 aydır şekeri komple kestim sadece meyve tüketiyorum şeker için. ve bence işe yaradı ki gebe kaldım. benim kullandığım takviyenin içeriğini atayım bak. genelde pcoslulara aynı içerikli takviye veriliyor zaten.Bende şeker de var diyet beni çok zorluyor endokolijiye gittim de yapamadım diyeti takviye nelerdi
Doğuştan çinko ve demir eksikligim var d vitaminide şeker ilaçlarımı alıyorum düşüşe geçti şükür ama bu sefer de B12 eksik ciktiPikassos kullandım ben. bende şeker vs yoktu şükür ki. sadece hormonlarımda sorun vardı. diyete uymanız sizin için çok iyi olur valla. bende şeker olmadığı halde 2-3 aydır şekeri komple kestim sadece meyve tüketiyorum şeker için. ve bence işe yaradı ki gebe kaldım. benim kullandığım takviyenin içeriğini atayım bak. genelde pcoslulara aynı içerikli takviye veriliyor zaten.
benim de karından muayenede gözükmedi ama alttan muayenede cam gibi göründüler vallaDoğuştan çinko ve demir eksikligim var d vitaminide şeker ilaçlarımı alıyorum düşüşe geçti şükür ama bu sefer de B12 eksik ciktikadın doğuma tekrar gitmek lazım daha 1 aylık evliyim pembe çizgi gördüm silik ama belirgin sabahına adet oldum 4 gün erken denemeye devam bı kaç ay sonra gideceğim bakalım en son baktırdım da ultrason da kistler yoktu gözükmedi 3 sene önce idi bu ama
Evet haklisiniz gittim zaten d vitamini alıyorum 2 3 ay içinde düşüşe geçti B12 tekrar gidecembenim de karından muayenede gözükmedi ama alttan muayenede cam gibi göründüler valladahiliyeye git istersen eksik olan değerlerin için takviye al. söylediğin vitaminlerin hepsi yumurta kalitesini arttırmaya yarayan vitaminler. düsük olurlarsa zaten sağlıklı yumurta şansı da düser
inşallah güzel sonuc alırsınızEvet haklisiniz gittim zaten d vitamini alıyorum 2 3 ay içinde düşüşe geçti B12 tekrar gidecem
Diyet ve spor yaptım Aralık'tan bu yana, adetlerim düzene girdi Şubat'ta doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti malesef, şimdi yine hamileyim ve sağlıklı gidiyor çok şükürPko olup normal hamile kalanlar nasıl kaldınız yaşadıklarınizi anlatabilir misiniz rica etsem
Aynısı bende tüylenme kilo şeker hastalığı saç dokulmesi vs hepsi var kilo vermek şart 94 kiloyum şuanDiyet ve spor yaptım Aralık'tan bu yana, adetlerim düzene girdi Şubat'ta doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti malesef, şimdi yine hamileyim ve sağlıklı gidiyor çok şükür
Ayrıca d3 k 2, ve bir multivitamin kullandım
Ben ağır pcos hastasıydım
İnsülin direnci, kilo, tüylenme, akne, depresyon, adet olmama hepsi vardı diyet ve sporla kilo verdikçe gitti hepsi çok şükür
Sağlıkla kucaniza almayı nasip etsin güzel günlerini görun inşallahDiyet ve spor yaptım Aralık'tan bu yana, adetlerim düzene girdi Şubat'ta doğal yolla hamile kaldım ama dış gebelikti malesef, şimdi yine hamileyim ve sağlıklı gidiyor çok şükür
Ayrıca d3 k 2, ve bir multivitamin kullandım
Ben ağır pcos hastasıydım
İnsülin direnci, kilo, tüylenme, akne, depresyon, adet olmama hepsi vardı diyet ve sporla kilo verdikçe gitti hepsi çok şükür