• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos

emro

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2025
2
0
1
26
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evciliyim evliliğimin tadını çıkarmak için ilk 9 ay korunarak ilişki yaşadım daha sonra çoçuk olmasını istedik ve 3 ay denedik maalesef başarılı olmadı adet düzensizliğim ve âdetimdeki sancılanma,ilişki esnasında yaşamış olduğum yanma hissi ve ağrılı süreçler de yaşadığım için bir doktora gittim doktor yumurtalarım da çikolata kisti gördü ve adet olduğun da hormon testi istedi hormon testi de yaptırdım ve polikistik över olduğunu söyledi doktorum benden diyet sağlıklı yaşama ve spor yapmam gerektiğini yine 3 ay doğal yollarla çoçuk denememi istedi hiç bir şekil de ilaç yazılmadı bende saraçoğlundan soğan kürünü duydum ve 15 gün düzenli yaptım adetim 10 gün beriye geldi soğan küründen sonra şimdi saraçoğlu sitesin de bir takım bitkisel ürünler gördüm ve mesaj attım benden test sonuçlarımı istedi ve gönderdim inceleme yapıldıktan sonra bana göre 029 sbitki setini önerdiler aldım ve bugün geldi siparişim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum bilgisi olan var mı ?
Şimdiden yanıt veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum herkese sağlıklı günler dilerim ☺️

Back