- 1 Eylül 2025
- 69
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi benzeynep1234
Pcos ile doğal yolla gebe kalan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de bi doktora gittim ve pcos dedi . Ama inanmadım çünkü hiçbir belirtim yok. 10 aylık evliyim . Adetlerim düzenli . Tüplerim açık . Amh 3.6 . Umudunu yitirme ve araştır kendini . Ondan sonra kararlar akPcos ile doğal yolla gebe kalan var mı
Rahim filmi mi çekildinMerhaba ben de bi doktora gittim ve pcos dedi . Ama inanmadım çünkü hiçbir belirtim yok. 10 aylık evliyim . Adetlerim düzenli . Tüplerim açık . Amh 3.6 . Umudunu yitirme ve araştır kendini . Ondan sonra kararlar ak
Rahim filmi mi çekildiniz ağrılı oluyor mu birde hamilemisinizMerhaba ben de bi doktora gittim ve pcos dedi . Ama inanmadım çünkü hiçbir belirtim yok. 10 aylık evliyim . Adetlerim düzenli . Tüplerim açık . Amh 3.6 . Umudunu yitirme ve araştır kendini . Ondan sonra kararlar ak
Rahim filmi 10 dk süren bir işlem . Ben SONOMED de çekildim . İstanbul da . 9.000 tl ücreti var . Evet hafif ağrım oldu . Ama %100 doğruluk ve hemen yorumlayan anestezi doktorum iclal hanım mükemmel bi kadın olduğu için ağrı da para da Umrumda olmadı .Rahim filmi mi çekildiniz ağrılı oluyor mu birde hamilemisiniz
Bende de pcos var doktor ilaç tedavisine başladı 2 aydır henüz bir sonuç alamadımPcos ile doğal yolla gebe kalan var mı
27Peki kaç yaşındasınız