- 1 Eylül 2025
- 50
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi benzeynep1234
Pcos olup çocuk içni ilaç tedavisine başlamadan önce rahim filmi çekilmek gerekiyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de görüntü olarak pco var doktor önce ilaç tedavisi önerdi ondan yanıt alınmazsa rahim filmi dedi banaPcos olup çocuk içni ilaç tedavisine başlamadan önce rahim filmi çekilmek gerekiyor mu ?
Ben 2 aydır klomen kullandım maalesef gebe kalmadım.Bundan sonra sürece biraz ara vermek istiyorumBende bu ay adet olunca gideceğim doktora.İnşallah ilaç tedavisiyle hamile kalırız da hsg ye gerek kalmaz ilaç tedavisiyle hamile kalan arkadaşlarımda var
Hayır Gaziantepİstanbulda mı gittiniz doktora peki
Ben 6 aydır ilaç tedavisi görüyorum cnm. 3. Ay hsg çekldimPcos olup çocuk içni ilaç tedavisine başlamadan önce rahim filmi çekilmek gerekiyor mu ?
Benimde merak ettiğim bir konuydu bugun muayene oldum pcos gibi görünüyor dedi sizde nasıl yumurtlama çatlama oluyor muPcos olup çocuk içni ilaç tedavisine başlamadan önce rahim filmi çekilmek gerekiyor mu ?
Peki bişey çıktı mıBen 6 aydır ilaç tedavisi görüyorum cnm. 3. Ay hsg çekldim
Yani anlamıyorum çatlayıp çatlamadığını doktor takibinde değilim ama 4 aydır korunmasız ilişki sonucu gebelik oluşmadıBenimde merak ettiğim bir konuydu bugun muayene oldum pcos gibi görünüyor dedi sizde nasıl yumurtlama çatlama oluyor mu
Ovulasyonla takip etsen nasıl olur canım ben takip ediyorumYani anlamıyorum çatlayıp çatlamadığını doktor takibinde değilim ama 4 aydır korunmasız ilişki sonucu gebelik oluşmadı
Peki kaç aydır gebelik düşünüyorsunOvulasyonla takip etsen nasıl olur canım ben takip ediyorum
Birde 2 ay ovulasyon denedim gebelik oluşmadoOvulasyonla takip etsen nasıl olur canım ben takip ediyorum
Bu 4. Ay canımPeki kaç aydır gebelik düşünüyorsun
Benim de 4 ay 2 ay yumurtlama gördüm testle gebelik oluşmadı amaBu 4. Ay canım
Doktora gittin mi canım hormon testleri verdim ben dünBenimde ö
Benim de 4 ay 2 ay yumurtlama gördüm testle gebelik oluşmadı ama
Bizden istemişlerdi tedaviden önce sonuca göre de işlem yapabilirler
Peki bişey çıktı mı rahim filmindeBizden istemişlerdi tedaviden önce sonuca göre de işlem yapabilirler
Değerlerim normaldi en son ama bu ay adet olunca gidip baktıracağım tekrar senin souçlar nasılDoktora gittin mi canım hormon testleri verdim ben dün