Pcos

ajhshshshhsiuahsv

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
31
7
6
24
Kizlar gecen sene pcos olduğumu öğrendim bu sadece hormon testi yaptırdım gecen sene ve bu sene bu sene daha düzenli bir regli görüyorum ama yinede gebe kalamıyorum tekrardan doktor kontrolü gerekli olurmu yardımcı olurmusun lutfen

Kizlar gecen sene pcos olduğumu öğrendim bu sadece hormon testi yaptırdım gecen sene ve bu sene bu sene daha düzenli bir regli görüyorum ama yinede gebe kalamıyorum tekrardan doktor kontrolü gerekli olurmu yardımcı olurmusun lutfen
Rahim filmi ve eş testi vermelisin tabiki doktor. Şart takip için düzenli yumurtluyor musun

Çok doğru söylüyorsun birde bugün regli oldum yarın 2.günüm direk gidip doktora baktirsam mantıklı olur değilmi geç kalmadan 4senedir bende bekliyoru
Bak canım atıyorum eşimde minik birsorun var sen bekliyorsun 4 yıldır veya atıyorum senin tüpler az tıkalı açılacak film iletine bekliyorsun 4 yıl ben bu beklediğim 18 ayı bile. Çok görüyorum hemen tedaviye başlayacağım regl bekliyorum

Çok doğru söylüyorsun birde bugün regli oldum yarın 2.günüm direk gidip doktora baktirsam mantıklı olur değilmi geç kalmadan 4senedir bende bekliyorum
4 yol az bir süre değil bence artık harekete geç en azından eşinde ne var yok öğren bence bak 4 yıl akışına bıraktın ama cevap yok bende 1 yıl bıraktım ama yok hiç kalamadımm1 yılda normal dediler 2 yıl oldu

4 yol az bir süre değil bence artık harekete geç en azından eşinde ne var yok öğren bence bak 4 yıl akışına bıraktın ama cevap yok bende 1 yıl bıraktım ama yok hiç kalamadımm1 yılda normal dediler 2 yıl oldu
Daha öncesinden gitmiştik esim bir kere baktirdi ama normal demisti baya oldu ama bunun ustune evlendiigm ilk siralarda da kendi doğal yollarla gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sonrasinda da birdaha olmadı zaten

Daha öncesinden gitmiştik esim bir kere baktirdi ama normal demisti baya oldu ama bunun ustune evlendiigm ilk siralarda da kendi doğal yollarla gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı sonrasinda da birdaha olmadı zaten
Anladımmbak kalmışım ama tüpler sonradan da tıkanabilir. Umarım kairız canım ben hiç kalmadım 18 aydır

4 yılda herşey değişir zaten bir tedaviye gitsende tekrar isteyecekler 6 ayabir istiyorlar çünkü

Back
X