Amh kaç tüp bebek denediniz mi başarı şansı orda daha fazla pcos fazla yumurta çıkıyorMerhaba ben buraya yeni geldim yedi yıldır evliyim gitmedigim doktor kalmadi aslında ama son iki doktor bana pcos oldugunu soylediler ve aşılama önerildi iki aşılama yapıldı sonuç alamadik en son rahimde perde olduğu soylenildi onuda aldık olmadı benim adetlerim küçüklükten düzensiz zaten lütfen yardımcı olabilir misiniz
Amh 17 çıkmıştı onda bir sorun çıkmadı maalesef maddi açıdan sıkıntı olduğu için yapamadimAmh kaç tüp bebek denediniz mi başarı şansı orda daha fazla pcos fazla yumurta çıkıyor
Çok yüksek değer tüp bebeği devlette deneyinAmh 17 çıkmıştı onda bir sorun çıkmadı maalesef maddi açıdan sıkıntı olduğu için yapamadim
Dediğim gibi maddiyat açısından sıkıntılı eşim asgari ücret çalışıyorÇok yüksek değer tüp bebeği devlette deneyin
Ben gerektiği kadar zayıfım zaten prowomen bildiğim kadarıyla enfeksiyon için öyle bir sorunum yok pcos için başka ilaç verildimi sizeMerhaba bende de pcos vardı çocukluğumdan beri düzensiz adet görüyordum. Çocuk isteyince doktorum zayıflamamı ve prowomen adında bir vitamin kullanmamı istedi. 3. Ayın sonunda hamile kaldım ve 2 yaşında bir oğlum var şu an. Pcos asla olmayacak demek değildir sağlıklı beslenme ve takviyelerle hamile kalabilirsiniz.
Merhaba bana da doktorum 3 ay polykiss 3 ay da prowomen kullanmamı söyledi gebelik oluşmasına yardımcı olduğu için prowomenin 1.kutusundayım aynı şekilde pcos var ve amh 6.76 çıktı inşallah gebelik oluşurBen gerektiği kadar zayıfım zaten prowomen bildiğim kadarıyla enfeksiyon için öyle bir sorunum yok pcos için başka ilaç verildimi size
Beslenme düzeninizde nasıl değişiklik yapmıştınız acabaMerhaba bende de pcos vardı çocukluğumdan beri düzensiz adet görüyordum. Çocuk isteyince doktorum zayıflamamı ve prowomen adında bir vitamin kullanmamı istedi. 3. Ayın sonunda hamile kaldım ve 2 yaşında bir oğlum var şu an. Pcos asla olmayacak demek değildir sağlıklı beslenme ve takviyelerle hamile kalabilirsiniz.
İnşAllahMerhaba bana da doktorum 3 ay polykiss 3 ay da prowomen kullanmamı söyledi gebelik oluşmasına yardımcı olduğu için prowomenin 1.kutusundayım aynı şekilde pcos var ve amh 6.76 çıktı inşallah gebelik oluşur