Pcosla hamile kaldım

Busra3525

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
18
Merhaba kızlar 2 yılda 3 kere düşük yaptım ve daha 2 ay önce pcos olduğumu öğrendim doktorum şuan hamile kalmamamı ve biraz pcosu kontrol altına almamı istedi ama bugün adetim 4 gün gecikti ne olur ne olmaz diye predictor testten yaptım ve anında iki çizgi de kıpkırmızı oldu çok korkuyorum hiç beklemediğim bi zaman ve istemediğim bi zaman pcoslu olup hamile kalan sağlıklı gebelik geçirenler bana yardımcı olabilir misiniz

3 düşügun sebebi araştırılmadi mi hiç?

3 düşügun sebebi araştırılmadi mi hiç?
İlk iki düşüğe bi sebep bulunamadı ilk düşükte hemen genetik test pıhtılaşma vs yaptırdım ama olumsuz hiçbir sonuç çıkmadı son gebeliğimde embriyoda turner sendromu çıktı

pcos gebeliğe engel bi durum değil, gebe olup pcoslu olmakta sorun değil. doktorunuzu değiştirip iyi bi doktora gidin bence sizi rahatlatıcak birine

Merhaba, pcos gebeliğe engel değil veya herhangi bir tehlikesi yok bende pcosluyum ve 6 aylık hamileyim çok şükür sağlıklı bir hamillelik geçiriyorum.

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı ben pcosluyum bu ay hamile kalmak istiyorum organik Kendi tatlılığı ile hiç Bir şeker katkısı bulunmayan Petek bal yersem kan şekerimi yüksektir mi çok zayıf olmuşum doktorum bana glifor şeker hastalığı hapı yazdı kullanıyorum ve benim iştahımı kapatmış yemek yiyemiyorum özelikle sabahları mide bulantısı oluyor bu glifor ilacından dolayı herşey yemek istiyorum organik olan herşeyi taze incir şeftali muz ne olursa olsun hepsini yemek istiyorum ama tatlı olduğu için korkuyorum şekerimi yüksektir diye yumurtalarımı olumsuzlastırır diye kızlar ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız çok sevinirim bacılar

Hamile kalmak istiyorum bu ay hamile kalmak için bana ne önerebilirsiniz bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen

organik bal ya da market balı farketmez. ikisinde de yüksek oranda şeker var. glikoz fruktoz galaktoz sakkaroz. hepsi şekeri yükseltiyor. yükseltme hızları değişse de hepsi yükseltiyor. organik bal olması masum olduğu anlamına gelmiyor

Canım diyetisyen kontrolündeyim.
Ben de pcosluyum.
Herkesin vücudu farklıdır ancak tatlı değil de, meyve şekeri almamı öneriyor hep. Her ara öğünüme meyve ekliyor.
1 meyve + 1 bardak süt = 1 top dondurma diyor mesela.
Çok canın tatlı isterse denenebilir belki. Hep hep değil ama.
Bana mesela karbonhidratı şekeri tamamen kesersen bu defa ileride tip 2 diyabet, çölyak hastalığı gibi hastalıklara yakalanma olasılığın da yüksek; bunları da hayatında tutmamız gerek demişti

`