ben uzun yıllardır pcos'um. Glifor kullandığım ay ek olarak ocean polysitol kullandım. ilk ay gebelik oluştuMerhaba 24 yaşındayım 7 aylık evliyim 4 ay önce pcos olduğunu öğrendim eşimle zaten korunmuyorduk şuan hamile kalmak istiyorum kalamıyorum kadın doğum doktoru insülin direnci olduğunu söyledi ve glifor Verdi geri kalan hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi ama ben aylardır deniyorum olmuyor sizde aynı durumda misiniz ya da yaşayanlar varmı ilaç kullanmama rağmen şuan adetim 5 gün gecikti test yapmak istemiyorum her seferinde negatif görmekten sıkıldım
hayır ben kendim kullandım, inositolün pcos üzerine çok faydası olduğunu okudum türkçe ve yabancı kaynaklardan alıp kullandımOcean polysitol doktor mu verdi
hayır ben kendim kullandım, inositolün pcos üzerine çok faydası olduğunu okudum türkçe ve yabancı kaynaklardan alıp kull
Araştırayım bende teşekkür ederimhayır ben kendim kullandım, inositolün pcos üzerine çok faydası olduğunu okudum türkçe ve yabancı kaynaklardan alıp kullandım
Baktirdim hormonlarima bı sikti yok dediler sadece insülin var onun içinde şuan ilaç kullaniyorumTiroid baktırın
Benimde insülin direncim yüksek nasıl gidiyor tedavinBaktirdim hormonlarima bı sikti yok dediler sadece insülin var onun içinde şuan ilaç kullaniyorum
Şuan adet olmam lazım olamıyorum ilk verdiği ay adet öldürmüştü glifor 3 ay sonra kontrole gel demişti doktor 3 ayın dolsun kontrole gidicemBenimde insülin direncim yüksek nasıl gidiyor tedavin
Umarım iyi sonuç alırsın bende daha gitmedim bana da ondan verir büyük ihtimalleŞuan adet olmam lazım olamıyorum ilk verdiği ay adet öldürmüştü glifor 3 ay sonra kontrole gel demişti doktor 3 ayın dolsun kontrole gidicem
Ben ilk adet olduğumdan beri 20 yıldır pcosum. Geçtiğimiz yaz ovülasyon takibi ile yani hap+çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. Aşılama yaptık olmadı. Pcos olup hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum. Yani yumurta kendi kendine ideal boyuta ulaşıp çatlamıyor ki kalalım. Ben kendi açımdan imkansız görüyorum. Önümüzdeki yaz sonu tüp bebek deneyeceğim.Merhaba 24 yaşındayım 7 aylık evliyim 4 ay önce pcos olduğunu öğrendim eşimle zaten korunmuyorduk şuan hamile kalmak istiyorum kalamıyorum kadın doğum doktoru insülin direnci olduğunu söyledi ve glifor Verdi geri kalan hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi ama ben aylardır deniyorum olmuyor sizde aynı durumda misiniz ya da yaşayanlar varmı ilaç kullanmama rağmen şuan adetim 5 gün gecikti test yapmak istemiyorum her seferinde negatif görmekten sıkıldım
İnsana imkansız gibi geliyor umarım sizde en kısa sürede evlat sahibi olursunuz ama gercekten de pcos ile hamile kalanıyor bizim ailede genetik pcos ablama 2. Hamile kalmak istediğinde senin çocuğun olmaz daha dediler ama ilaçlar ile hamile kaldı hep bı umudum var ama farklı yöntemler varsa onları denemek istedim ama umarım isteyen herkes evlat sahibi olurBen ilk adet olduğumdan beri 20 yıldır pcosum. Geçtiğimiz yaz ovülasyon takibi ile yani hap+çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. Aşılama yaptık olmadı. Pcos olup hamile kalanlar nasıl kalıyor anlamıyorum. Yani yumurta kendi kendine ideal boyuta ulaşıp çatlamıyor ki kalalım. Ben kendi açımdan imkansız görüyorum. Önümüzdeki yaz sonu tüp bebek deneyeceğim.
Her pcos aynı değil ben kalamıyorum maalesefİnsana imkansız gibi geliyor umarım sizde en kısa sürede evlat sahibi olursunuz ama gercekten de pcos ile hamile kalanıyor bizim ailede genetik pcos ablama 2. Hamile kalmak istediğinde senin çocuğun olmaz daha dediler ama ilaçlar ile hamile kaldı hep bı umudum var ama farklı yöntemler varsa onları denemek istedim ama umarım isteyen herkes evlat sahibi olur
Merhaba ben de pcosum 2 aydır glukofen kullanıyorum bu ay klomene başlayacağım doktor bana da 3 ay bekle demişti ama insan artık psikolojik olarak kaldırmıyor diyet ve egzersiz ile de tamamen geçmiyor bu ay denemek istiyorum istersen sen de doktorundan iste Allahım kucağımızı boş bırakmasınMerhaba 24 yaşındayım 7 aylık evliyim 4 ay önce pcos olduğunu öğrendim eşimle zaten korunmuyorduk şuan hamile kalmak istiyorum kalamıyorum kadın doğum doktoru insülin direnci olduğunu söyledi ve glifor Verdi geri kalan hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi ama ben aylardır deniyorum olmuyor sizde aynı durumda misiniz ya da yaşayanlar varmı ilaç kullanmama rağmen şuan adetim 5 gün gecikti test yapmak istemiyorum her seferinde negatif görmekten sıkıldım
Ne kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz 2 ayım nerdeyse doldu 1 ay sonra gidicem doktora bu sefer daha detaylı konusucam neler yapılabilir bütün testleri yapmasını rica edicem pcos lu hamile kalanlar da çok kalamayanlarda bı yandan seviniyor bı yandan üzülüyorum umarım pcosun tedavisi bulunurMerhaba ben de pcosum 2 aydır glukofen kullanıyorum bu ay klomene başlayacağım doktor bana da 3 ay bekle demişti ama insan artık psikolojik olarak kaldırmıyor diyet ve egzersiz ile de tamamen geçmiyor bu ay denemek istiyorum istersen sen de doktorundan iste Allahım kucağımızı boş bırakmasın
1 yıldır deniyorum reglim düzensiz diyette yaptım vitamin de kullandım olmadı ocaktan beri ben de tedaviye başlıyorum kendiliğinden olmasını çok isterdim ama hayırlısı neyse o olsunNe kadar süredir çocuk düşünüyorsunuz 2 ayım nerdeyse doldu 1 ay sonra gidicem doktora bu sefer daha detaylı konusucam neler yapılabilir bütün testleri yapmasını rica edicem pcos lu hamile kalanlar da çok kalamayanlarda bı yandan seviniyor bı yandan üzülüyorum umarım pcosun tedavisi bulunur
Amin1 yıldır deniyorum reglim düzensiz diyette yaptım vitamin de kullandım olmadı ocaktan beri ben de tedaviye başlıyorum kendiliğinden olmasını çok isterdim ama hayırlısı neyse o olsun