Peki acaba erken testte negatif cıkarsa kan vermeye gerek olur mu cevreme de soramıyorum herkesi boşa heveslendirmek istemiyorum çok kararsızımErken gebelik testinde çıkabilir ama en iyisi kan verin bence
Peki acaba erken testte negatif cıkarsa kan vermeye gerek olur mu cevreme de soramıyorum herkesi boşa heveslendirmek istemiyorum çok kararsızım
İşte reglim çok düzensiz olduğundan kestiremiyorum pco da olduğundan10 günde kanda da çıkmaz ki.Beklemeniz lazım.Ben 13. Günde çok silik gördüm kanda da 12 çıktı değerim
Pazartesi kan versem olurmu acaba kanamadan 6 gün geçmiş oluyorGeç döllenme olursa geç de sonuç alırsınız. 2-3 gün daha bekleyin sonra kan verin
Bende de var.İliski tarihini bilince onu baz almıştım benİşte reglim çok düzensiz olduğundan kestiremiyorum pco da olduğundan
Peki yerlesme kanaması gelmismiydi sende de? Gerci benimki yerlesme kanaması mı ondan bile emin değilimBende de var.İliski tarihini bilince onu baz almıştım ben
Yok canım şuan için öyle bişey hala yok yeni ogrendim bende.Ama ilk gebeligimde 6.haftada gelmiştiPeki yerlesme kanaması gelmismiydi sende de? Gerci benimki yerlesme kanaması mı ondan bile emin değilim
Çok teşekkür ederim. Aslında beklemek en doğrusu ama insan heveslenince gördüğü herkese danışmak istiyor:)Yok canım şuan için öyle bişey hala yok yeni ogrendim bende.Ama ilk gebeligimde 6.haftada gelmişti
Çok iyi anlıyorum seni hele bide pko olunca sanki hiç hamile kalmayacakmis gibi hissediyor insan.Ben kötü bir tecrübe yaşadım sağlıksız oldu gebeligim 6 ay önce düşük yaptım şimdi yeniden hamileyim.Ama inan ki varsa da yoksa da hiç bir seyin önüne gecemiyorsun.Tek olan şey sabırla beklemek.Sen de bekle bakalım inşallah sağlıkla vardır bebeğin ve sana sımsıkı tutunurÇok teşekkür ederim. Aslında beklemek en doğrusu ama insan heveslenince gördüğü herkese danışmak istiyor:)
Çok teşekkür ederim evet. Aslında illa hemen olsun modunda değilim ama kadınlık duygusu bambaşka bişey. İhtimaller bile insanın içini kıpır kıpır yapıyor. İnşallah sende sağlıkla mutlulukla bebişini kucağına alırsın. Çok teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum seni hele bide pko olunca sanki hiç hamile kalmayacakmis gibi hissediyor insan.Ben kötü bir tecrübe yaşadım sağlıksız oldu gebeligim 6 ay önce düşük yaptım şimdi yeniden hamileyim.Ama inan ki varsa da yoksa da hiç bir seyin önüne gecemiyorsun.Tek olan şey sabırla beklemek.Sen de bekle bakalım inşallah sağlıkla vardır bebeğin ve sana sımsıkı tutunur
Sonucunuz ne oldu acaba gebelik varmı ?Merhabalar hanımlar.
Pco teşhisi kondu bana ve adetlerim çok düzensiz. Bende gebe kalmam zor olduğunu bildiğim için 2 aydır korunmuyordum. En son 2.5 ay önce regl oldum. Özür dileyerek söylüyorum son korunmasız ilişkim de tam 10 gün önceydi. İlişkiden 6 gün sonra pembe bir kanamam geldi 2 kez ama miktarı baya az. Yerleşme kanaması diye herkes dikkat et dedi. Kaset test yaptım ama negatif.Herkes eğer yerleşme kanamasıysa testte hemen çıkmaz diyor. Başına gelen varmı ne yapmalıyım lütfen boşuna heveslenmek istemiyorum bilgisi olan yazabilirmi?
Malesef yokSonucunuz ne oldu acaba gebelik varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?