Pcosta Tedavisiz Gebelik?

AyTerapisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
684
728
53
27
Arkadaşlar merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi bu mümkün mü? Tedavisiz (ama kilolu) kalan var mı?

Pek mümkün değil gibi görünüyor tabi Allah bilir ama. Şuan yaşadığım durum bu. Kilolu pkolu yaklaşık 3 senedir evliyim. Kilodan dolayı tedavi uygulamıyorlar. Zayıfla gel diyorlar

benim kilom yok ama yumurtalar çok inatçı ☹️
d vitamini takviyesi folik asit düzenli beslenme derken rayına oturttum 32-35 arası adet görüyorum en azından

Pek mümkün değil gibi görünüyor tabi Allah bilir ama. Şuan yaşadığım durum bu. Kilolu pkolu yaklaşık 3 senedir evliyim. Kilodan dolayı tedavi uygulamıyorlar. Zayıfla gel diyorlar
Bana hiç demedi doktorum nedeni belli veremiyorum da ama olmuyor... 2 defa klomen kullandım yumurta oldu ama çatlamadı zaten pek düzenli de gitmedim doktora sonra vazgeçtim uzun zamandır gitmiyorum ama adet olamıyorum

Klomen kullandınız mu?
evet kist yaptı
letu kullandım iyi geldi ama çatlatma iğnesi kist yaptı 🤦🏼‍♀️
aşılama yaptırdım tutmadı
iki yıla yaklaştık ama dediğim gibi en azından artık adet olabiliyorum
adetin ilk günüyle beşinci günleri arasında ada çayı demleyip içiyorum -ama aktardan alın kendiniz demleyin.
hergün beş damla d vitamini + inofolic combi
bu şekilde en azından insülin direncim kırılıyor biraz da düzenli adet görmeye başladım

Arkadaşlar merhaba. Başlıktan da anlayacağınız gibi bu mümkün mü? Tedavisiz (ama kilolu) kalan var mı?
Merhaba pcoluyum, trioit hastasıyım. Evlendiğimde kilo vermiştim. Sonra almaya başladım 79 kiloya ulaştığımda zaten hamile kalamam dediğim ay mucizevi bi şekilde hamile kaldım. Şükürler olsun 🙏

Merhaba pcoluyum, trioit hastasıyım. Evlendiğimde kilo vermiştim. Sonra almaya başladım 79 kiloya ulaştığımda zaten hamile kalamam dediğim ay mucizevi bi şekilde hamile kaldım. Şükürler olsun 🙏
Ben 100 kiloyum. RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin lütfen

evet kist yaptı
adetin ilk günüyle beşinci günleri arasında ada çayı demleyip içiyorum -ama aktardan alın kendiniz demleyin.
bu şekilde en azından insülin direncim kırılıyor biraz da düzenli adet görmeye başladım
Anladım RABBİM şifa versin. Kucağınızı hayırlı evlatlarla doldursun.

Bana hiç demedi doktorum nedeni belli veremiyorum da ama olmuyor... 2 defa klomen kullandım yumurta oldu ama çatlamadı zaten pek düzenli de gitmedim doktora sonra vazgeçtim uzun zamandır gitmiyorum ama adet olamıyorum
Bende senelerdir ilaçsız adet olamıyorum asla. 62 kilodan 87 kilolardayım suan
Senin Kilon kaç

evet kist yaptı
Soğan suyu içmeyi denediniz mi? Benim yıllar önce adetimi düzenlemem için çok etkili olmuştu

Ben içtim ama midemi mahvetti ülser oldu bende
Kötü olmuş bazılarında çok etkili oluyor ben 6 ay adet olamadığımı bilirdim. Şişkinlikten stresten ölürdüm bi hafta soğan suyu içtim hatta kokusuna dayanamıyordum limon sıkıp içiyordum. Hayatımda hiç kıl kurdu döktüğümü bilmem. Bi hafta sonunda hem adetim sökülmüştü hem içim temizlenmişti. Birde hamile kalmadan iki yada üç ay önce bal-tarçın-çörekotu kürü yapmıştım onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum .

Amin inşeALLAH çok kolay kilo veriyorum ve çok kolay geri alıyorum anlamadım vallahi doğru düzgün yemeğim de yok anlamadım gitti
Bende öyleyim doğru düzgün yemesem bile kilo alıyorum bide insülin direncim var. Hamilelikte bile şuana kadar 10 kilo almışım o kadar dikkat etmeme rağmen 🙃 yapımız bu sanırım hemen kilo almak

Back
X