Peçeteye gelen hafif kan lekeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuleli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuleli

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
18
8
6
27
Kızlar 6+5 teyim ara ara kasık ağrılarım ve bel ağrılarım oluyordu doktor normal demişti. Bugün idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle sildim ve küçük nokta kadar kan lekeleri gördüm bu birkaç kere tekrarladı sizce bu normal mi? Çok endişelendim yarın acile gideceğim. İlk gebeliğim olduğu için çoğu şeyi bilmiyorum ve endişeleniyorum. Lütfen cevap verin

benim de öyle oluyordu , gebe kalmışım mesela 2 gün kanama oldu sonra durdu ben adet sanmıştım . 1 kez 10. haftada düşük yaptım 2. kez de aynı kanamayı yaşayınca doktor sağolsun bana kan pıhtılaşması testi yaptı ve sonuçta pıhtılaşmam varmış ve kan sulandırıcı iğne kullandım , 20. haftaya kadar haftalık iğne vuruldum çok şükür yavrumu kucağıma aldım. ben iğne vurulmama rağmen leke oluyordu bu arada . eğer devam ederse mutlaka kan testi ver pıhtılaşmaya bakasınlar. ama bu lekelenme olup da hiç problem yaşamayan arkadaşlarım da oldu. gönlünü ferah tut dua et dinlen en kısa sürede bu durumu netleştir ki güzel rahat bi gebelik geçir. inşallah güzel geçer ve yavrunuzu kucağınıza alırsınız sağlıkla

Allah razı olsun Sizde sağlıkla büyütün inşallah allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…